جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ / ۱۳:۴۱
کد مطلب: 37293
۰
نانی که به تنور داغ کنکوری ها می چسبد

فریب انتخاب رشته های تضمینی را نخورید

فریب انتخاب رشته های تضمینی را نخورید
این روزها شرکت کنندگان کنکور سراسری بیشتر از آنکه دغدغه ای برای قبول شدن در آزمون داشته باشند به این فکر هستند که چطور در دانشگاه و رشته  مورد علاقه خود پذیرفته شوند.مرحله انتخاب رشته مرحله ای است که اگر به درستی از آن نگذریم تمام زحمات و درس خواندن ها بر باد خواهد رفت.مرحله ای که در آن نیاز به بررسی و مطالعه فراوان دارد.
 
انگار این روزها اشتباه بزرگ برخی از داوطلبین کنکور آن است که به درستی برای این آینده درسی وقت نمی گذارند.
 
نتیجه استرس کنکور، کنکوری ها را به کجا میبرد؟
اگرچه پذیرفته شدگان کنکور شانس انتخاب 100 کد رشته را دارند اما استرس های این آزمون برای برخی از داوطلبان اولویت هایی را ایجاد می کند به طوری که برای قبولی در رشته دلخواه خود، راهی موسسات آزاد انتخاب رشته می شوند.
 
برخی از موسسات انتخاب رشته بعد از اعلام اسامی پذیرفته شدگان با تبلیغات ، مشاوره و شرایط قبولی با درصد بالا بازار گرمی می کنند.تبلیغاتی که سعی در جذب مشتری دارد تا بتوانند هزینه های هنگفتی را از پذیرفته شدگان آزمون سراسری دریافت کنند.
 
مینا احمدی بااشاره به اینکه دانشجوی رشته روزنامه نگاری است و رتبه اش در کنکور93 ،304 شده است می گوید: مشاوره ای که من برای انتخاب رشته خود به آن مراجعه کردم به صورت گروهی با داوطلبین دیگر این کار را انجام داد و همین امر باعث شد در آخر خودم انتخاب رشته را انجام دهم.آن مشاوره تاثیر مثبتی برای من نداشت و صرفا جهت دریافت پول از ما بود.
 
قول صد در صد تضمینی ورود به دانشگاه دلخواه چند درصد راست است؟
دانشجوی دیگری می گوید: سال گذشته به یکی از همین موسسات مراجعه کردم و حدود 300  هزار تومان هم پول پرداخت کردم و طبق مشاوره های آن ها پیش رفتم،اما نه در رشته مورد علاقه خود قبول شدم و نه در دانشگاهی که قول صد در صد تضمینی آن رابه من داده بودند.

نانی که به تنور داغ خانواده ها می چسبد
از طرفی برخی از خانواده ها با نادیده گرفتن و عدم اعتماد به این نرم افزار ها به سراغ مراکزی می روند که فقط با تبلیغات زیاد توانسته اند نان خود را به تنور داغ آن ها بچسبانند.این دسته از خانواده ها بر این باورند که با پرداخت 300 تا یک میلیون تومان می توانند فرزندان خود را به بهترین دانشگاه ها بفرستند.
 
در همین راستا خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بیان کرد: پذیرفته شدگان در کنکور سراسری ضرورتی ندارد که به برخی از این موسسات مراجعه کنند و پولی به آن ها بدهند.
 
وی افزود: سازمان سنجش نرم افزار هایی را به نام نرم افزار انتخاب رشته در اختیار این دسته از افراد قرار می دهد تا بتوانند شانس قبولی خود را امتحان کنند.
 
مشغول شدن فکر مجازین کنکور به چگونگی وارد شدن به دانشگاه و رشته دلخواد خود نیازمند کمی بررسی است.البته یکی از موضوعاتی که میتواند برای داوطلب مشکل ساز باشد خانواده هایی هستند که با نگرانی های زیاد در رابطه با آینده فرزند خود آن ها را بیشتر گمراه می کنند.امید است با مطالعه و بررسی، این مشکلات برطرف شوند.
 
گزارش از نسیم آقایی
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "