جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ / ۲۳:۳۹
کد مطلب: 47902
۲

ناگفته‌های خواندنی از نفرات برتر تجربی

ناگفته‌های خواندنی از نفرات برتر تجربی
میگنا: ایزدمهر احمدی‌نژاد رتبه اول  رشته تجربی در مدرسه علامه طباطبایی پایتخت و انرژی اتمی درس خوانده است و از سال دهم شروع به برنامه ریزی در خصوص کلاس‌های کنکور و شرکت در آزمون‌ها داشت.
 
او درباره زمان درس خواندن گفت: در ساعت‌های بیکاری و تعطیلات  حدود ۱۰ تا ۱۲ ساعت و در روز‌هایی که به مدرسه می‌رفتیم ۵ تا ۶ ساعت درس می‌خواندم.

احمدی‌نژاد درباره برنامه آینده‌اش بیان کرد: با توجه به نتیجه قبولی‌ام که رتبه یک علوم تجربی هستم سعی کردم از همان اول مدیریت در بعضی از درس‌هایم داشته باشم و همین شد که کنکور برایم راحت شد.

رتبه اول تجربی بیان کرد: از سال دهم کتاب‌های سال آینده‌ام را که محتوای آن‌ها تغییر نکرده بود، می‌خواندم و برای درس‌هایی مثل زیست و ادبیات خیلی وقت می‌گذاشتم؛  مهمترین عاملی که در موفقیتم موثر می‌دانم تلاش و کار‌های منظم بوده و به دوستانی که قبول نشده‌اند توصیه می‌کنم هیچوقت ناامید نشوند و برای شروع کردن همیشه وقت است.

ریحانه فرخی ملکی رتبه هشتم تجربی گفت: وقتی خبر را شنیدم باورم نمی‌شد اما خانواده، دوستان و آشنایان مدام زنگ می‌زدند و تبریک میگفتند و باز هم باورم نمیشد تا این که اسم خودم رو داخل سایت دیدم .

وی ادامه داد: از سال یازدهم بود که به خوب درس خوندن شروع کردم  اما هرگز کلاس کنکور شرکت نکردم و  تنها برای عربی  در سال کنکور کلاس رفتم البته میانگین مطالعه‌ام به روزی ۱۰ ساعت می‌رسید.

فرخی ملکی بیان کرد: آدم استرسی نیستم، ولی به طبع زمانی که استرس داشتم با خانواده یا دوستان بیرون می‌رفتم البته به ندرت این اتفاق می‌افتاد،  اشتباهاتی که دوباره تکرار نمی‌کنم مطالعه نکردن کتاب‌های متعدد برای یک منبع درسی است.


سیاوش کیان‌پور، رتبه نهم رشته تجربی گفت: از تیر ماه پارسال درس خواندن را شروع کردم؛ منابع مختلفی برای قبولی در کنکور استفاده کردم. آزمون‌های متفاوتی دادم در آزمون‌های سنجش شرکت کردم. اگر دوباره کنکور دهم به نحوی مطالعه می‌کنم که رتبه اول بشم.
 
امیرحسام زارع نفر دهم رشته تجربی گفت:  از سال دهم مطالعه را شروع کردم و در سال دوازدهم به جدیت پشت کار داشتم. احتمالا رشته پزشکی را انتخاب کنم منابع مطالعه خیلی زیاد بود و در اکثر منابعی که در بازار موجود است را مطالعه کردم، اما در کلاس‌های کنکور شرکت نکردم. روزی ۱۰ الی ۱۲ ساعت در طول روز مطالعه داشتم.
 
او گفت: از دو ماه قبل کنکور سعی کردم استرس خود را کم کنم و به خوبی بتوانم مطالب را در این ماه ها جمع آوری کنم.

سیدمهدی زارع زاده، نفر دهم رشته تجربی با ابراز خوشحالی بیان کرد:  در نظر دارم در رشته دندانپزشکی ادامه تحصیل دهم. هرچه کتاب‌های کمک آموزشی بود مطالعه کردم و در تمام آزمون‌ها شرکت کردم.

رتبه دهم رشته تجربی گفت:  اگر بخواهم دوباره در کنکور قبول شم قطعا از فضای مجازی کمتر استفاده خواهم کرد. در روز‌های مدرسه ۶ الی ۸ ساعت در روز مطالعه داشتم و در غیر مدرسه ۱۰ الی ۱۲ ساعت دروس را مطالعه می‌کردم. مهمترین عامل موفقیت من توکل بر خدا و خود باوری بود.

 
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
قلب فقط کارش خونرسانی نیست؛ رزق و روزیتون رو هم میرسونه! خوش قلب باشید