جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۶ / ۱۱:۳۴
کد مطلب: 42431
۱

قائم مقام وزیر علوم منصوب شد

قائم مقام وزیر علوم منصوب شد

به گزارش وزارت علوم، دكتر عبدالرضا باقری درحال حاضر مسئولیت ریاست مرکز هیات های امنا و هیات ممیزه مرکزی وزارت علوم را برعهده دارد.

در این حکم آمده است:

«با عنایت به مراتب تعهد، تخصص، شایستگی و سوابق ارزشمند جنابعالی در زمینه آموزش عالی، به موجب این حکم با حفظ سمت به عنوان قائم مقام اینجانب منصوب می شوید. در انجام این حکم موارد زیر مورد انتظار است:

پیگیری اجرایی شدن برنامه های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی

پیگیری امور مربوط به سیاستگذاری، نظارت و هدایت امور در ستاد، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری و واحدهای تابعه

ساماندهی فعالیت های مربوط به تقسیم کار و تعیین وظایف در حدود اختیارات واحدها

انجام اقدامات لازم به منظور ایجاد انسجام و هماهنگی هرچه بیشتر بین کلیه واحدهای ستادی اعم از معاونت ها، مراکز و سایر واحدها

تمامی معاونان، روسای مراکز، سازمان های تابعه، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری و سایر مدیران همکاری لازم را در هر سطحی ارائه خواهند کرد.

امید است با استعانت از خداوند متعال و اتخاذ رویکرد توام با عقلانیت و اعتدال و با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در انجام وظایف محوله موفق باشید.»

عبدالرضا باقری استاد پایه ۳۱ دانشگاه فردوسی مشهد است و تاکنون راهنمایی بیش از ۵۰ پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری را به عهده داشته است.

وی تاکنون موفق به انتشار ۱۱۹ مقاله علمی پژوهشی در مجلات معتبر داخلی، ۴۵ مقاله در مجلات معتبر خارجی، ۱۴۹ مقاله در همایش های داخلی، ۴۰ مقاله در همایش های بین المللی و ۲۷ عنوان کتاب درسی و تخصصی شده است.

وی مسئولیت های اجرایی مختلفی از جمله ریاست دانشگاه فردوسی مشهد از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۴، عضویت در شورای علوم و آموزش عالی، هیات امنای دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشور بر عهده داشته و در دولت یازدهم نیز به عنوان قائم مقام معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج و نیز مشاور وزیر و رئیس مرکز هیات های امنا و هیات ممیزه مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خدمت کرده است.

مرجع : مهر
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
هم اکنون که در حال نفس کشیدن هستید، کس دیگری دارد نفس های آخرش را می کشد. پس دست از گله و شکایت بردارید و بیاموزید چگونه با داشته هایتان زندگی کنید.