شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ / ۰۸:۵۳
کد مطلب: 43786
۰

آمار ثبت‌نام متقاضیان عضویت در هیأت علمی دانشگاه‌ها اعلام شد

آمار ثبت‌نام متقاضیان عضویت در هیأت علمی دانشگاه‌ها اعلام شد
میگنا: دکتر محمدرضا رضوان در گفت‌وگو با ایسنا،‌ ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: مهلت ثبت‌نام متقاضیان اعضای هیأت علمی برای عموم واحدهای دولتی و غیرانتفاعی ساعت ۸ صبح روز شنبه، ۱۲ اسفندماه به اتمام رسید و متقاضیانی که موفق به ثبت نام در این فراخوان نشدند باید خود را برای فراخوان بعد که در شهریور ۱۳۹۷ منتشر می‌شود، آماده کنند.

وی در ادامه از ثبت‌نام بیش از بیش از ۱۰هزار داوطلب در فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: تعداد ۱۰ هزار و ۹۹۱ داوطلب در این فراخوان ثبت نام کردند که از این تعداد ۶ هزار ۴۶۴ نفر مرد و ۴ هزار و ۵۲۷ نفر نیز زن هستند.

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم خاطر نشان کرد: در فراخوان اخیر جذب اعضای هیات علمی هر متقاضی ۳ اولویت انتخاب دارد که بطور کلی ۲۸ هزار و ۸۸۱ اولویت انتخاب در نظر گرفته شده است که از این تعداد ۱۷ هزار و ۲۷۹ اولویت برای متقاضیان مرد و ۱۱ هزار و ۶۰۲ اولویت نیز برای متقاضیان زن در نظر گرفته شده است.

دکتر رضوان طلب به آمار متقاضیان هیات علمی در ۵ گروه آزمایشی اشاره کرد و گفت: در گروه آزمایشی فنی و مهندسی تعداد ۳۵۵۰،‌ گروه آزمایشی علوم پایه ۲۳۷۲،‌ گروه آزمایشی علوم انسانی ۳۳۳۳،‌ گروه آزمایشی هنر و معماری ۶۸۰، علوم اجتماعی ۷۵۱ و سایر رشته‌ها تعداد ۳۰۵ نفر به عنوان متقاضی هیات علمی ثبت نام کردند.

وی با تاکید بر اینکه تهرانی‌ها بیشترین متقاضیان هیات علمی در دانشگاه‌ها بودند،‌افزود: تهرانی‌ها با ۷ هزار و ۹۸۹ شرکت کننده و هرمزگان با ۹۴ شرکت کننده بیشترین و کمترین متقاضیان ثبت نام کنندگان در فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه‌ها هستند.

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم خاطر نشان کرد: بررسی این ثبت‌نام اوایل اردیبهشت از سوی دانشگاه‌ها به مدت سه ماه آغاز می‌شود و بعد از این بررسی‌ها وزارت علوم ۴۵ روز فرصت دارد نظر نهایی خود را اعلام کند؛ اما نتایج نهایی شهریور ماه ۹۷ اعلام خواهد شد
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
طوری زندگی كن كه اسمت با جسمت زیر خاك نرود