جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۲ فروردين ۱۳۹۷ / ۰۹:۴۱
کد مطلب: 43816
۱

نوه‌ابراهیم سرپرست دانشگاه خوارزمی شد

نوه‌ابراهیم سرپرست دانشگاه خوارزمی شد
میگنا: در این حکم انتصاب خطاب به نوه‌ابراهیم آمده است: «با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جناب‌عالی، به موجب این حکم تا تعیین رئیس دانشگاه، به سمت سرپرست دانشگاه خوارزمی منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود با بهره‌مندی از تجارب همه اعضای هیأت علمی دانشگاه و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و همچنین جامعه نیکوکاران حامی آموزش عالی، وظایف سرپرستی دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و مأموریت‌های تعیین شده برای آن دانشگاه به انجام رسانید.
امید است با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در حفظ بیت‌المال و اعمال سیاست‌های مؤثر صرفه‌جویی در هزینه‌ها، پرهیز از تجمل‌گرایی، تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه، نهایت کوشش و اهتمام خویش را به کار برید.»

دکتر عبدالرحیم نوه‌ابراهیم متولد سال ۱۳۳۳ در شیراز و فارغ‌التحصیل رشته مدیریت و برنامه‌ریزی آموزشی از دانشگاه ایالتی نیویورک است.

وی استاد تمام دانشگاه خوارزمی است و تاکنون مشاوره و راهنمایی بیش از ۹۰ پایان‌نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری را برعهده داشته و تعداد ۸۵ مقاله علمی- پژوهشی در مجلات داخلی و خارجی به چاپ رسانده است.

نوه‌ابراهیم از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون مسئولیت‌هایی همچون مدیرکل دانشجویان خارج، مدیرکل مرکز آمار و برنامه‌ریزی آموزشی، معاون آموزشی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، ریاست دانشگاه دامغان، رئیس دانشکده علوم تربیتی دانشگاه خوارزمی و مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی را بر عهده داشته است.
تجربه‌های موفق وی در امور اجرایی دانشگاه‌ها وستاد برنامه‌ریزی آموزش عالی در سطح خرد و کلان به همراه قابلیت‌های فردی در استفاده از خرد جمعی و مدیریت مشارکتی از ویژگی‌های مهمی است که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در انتخاب دکتر نوه ابراهیم به آن توجه داشته است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نامه جداگانه‌ای با پذیرش استعفای دکتر محمدعلی سبحان‌اللهی، رئیس پیشین دانشگاه خوارزمی، از خدمات وی در دوران تصدی این مسئولیت، قدردانی کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت