جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۹۷ / ۲۳:۰۸
کد مطلب: 44758
۰
مظلوم ترین بیماران کدامند؟

انتقاد وزیر بهداشت از حمایت کم‌رنگ بیمه‌ها از بیماران اعصاب و روان

انتقاد وزیر بهداشت از حمایت کم‌رنگ بیمه‌ها از بیماران اعصاب و روان
میگنا: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با انتقاد از حمایت کم‌رنگ بیمه‌ها از بیماران اعصاب و روان گفت: بیماران اعصاب و روان جزو مظلوم‌ترین بیماران هستند.

 دکتر سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی در مراسم افتتاح بیمارستان روانپزشکی مهر خرم آباد با بیان این‌که افتتاح بیمارستان اعصاب و روان حرکت بسیار موثرو نیاز همه استان‌ها به ویژه لرستان است، افزود: بیماران این حوزه جزو مظلوم‌ترین بیماران در کشور هستند.

وی ادامه داد: در کشور ما به‌علت جنگ تحمیلی، بلایای طبیعی و آمار زیاد تصادفات، قطعاً تألمات روحی و روانی متفاوت است، ممکن است از نظر آمار با دیگر کشورها شبیه باشیم اما از نظر عمق ابتلا متفاوت هستیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این‌که شمار تخت‌های بیماران اعصاب و روان کم است، در ادامه خاطرنشان کرد: با این افتتاح و اضافه شدن تخت‌ها به استانداردهای کشوری می‌رسیم.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان این‌که فضای فیزیکی بخشی از موضوع و بخش دیگر با اهمیت بیشتر کار و تلاش پرستاران و کادر درمانی حوزه سلامت و حمایت بیمه‌هاست که این حمایت از سوی بیمه‌ها خیلی کم‌رنگ است، تصریح کرد: امید می‌رود برای داروهای آن‌ها و حمایت‌های اجتماعی برنامه‌هایی را داشته باشیم.

وی با اشاره به این‌که یکی از استان‌هایی که باید در شرایط جدید اقتصادی آسیب نبیند لرستان است، خاطرنشان کرد: پروژه‌های در دست اقدام به حمایت بیشتری نیاز دارد که باید حمایت ملی از سوی سازمان برنامه و بودجه، بخش اقتصادی، دولت، استانداری و وزارت بهداشت در این حوزه صورت گیرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این‌که برخی پروژه‌های درمانی استان پیشرفت داشتند و برخی‌ها نیازمند حمایت بیشتر ملی است و البته بخشی هم به بهره‌برداری خواهد رسید.

قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: می‌کوشیم تا کوچک‌ترین آسیبی به استان وارد نشود و این نهضتی که آغاز شده برای جبران آنچه است که در گذشته می‌باید انجام می‌شد که نشد و علتی بر عقب‌ماندگی تاریخی در بخش خدمات درمانی و بهداشتی محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: حضور موثر و جدی لرستانی‌ها در جنگ تحمیلی، مهمانوازی از رزمندگان که می‌آمدند از این منطقه عبور می‌کردند و خود را به جبهه می‌رساندند مثال زدنی است که در حافظه تاریخی مردم ایران ماندگار است.
 
گفتنی است بیمارستان اعصاب و روان مهر خرم آباد با ظرفیت 64 تخت و با هزینه160 میلیارد ریال ساخته شده است. کمبود فضای فیزیکی و تخت بیمارستانی از مشکلات اصلی بیماران اعصاب و روان حرم آباد بود که با بهره برداری از بیمارستان جدید، این مشکلات تا حدود بسیاری برطرف می شود. این بیمارستان با مساحت 21 هزار متر مربع و زیر بنای 4150 متر مربع دارای 2 بخش یستری مردان و زنان، اداری و اورژانس است.
مرجع : وبدا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
خوشبختی یعنی بدست آوردن یک زندگی و تقسیم آن با دیگران!