شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۸ شهريور ۱۳۹۷ / ۱۴:۳۳
کد مطلب: 45406
۰
وزارت بهداشت؛

هر ایرانی 11 مرتبه در سال به مراکز درمانی مراجعه می‌کند

میگنا: دکترسیدمحمدهادی ایازی در نخستین مجمع سلامت استان قم طی سخنانی با اشاره به اینکه یکی از دلایل افزایش آسیب‌های اجتماعی، بی‌توجهی نسبت به سلامت روحی و روانی است، اظهار کرد: همه دستگاه‌ها مسئولیت دارند تا در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی جامعه گام بردارند.

وی از اعتیاد، طلاق و حاشیه‌نشینی به‌عنوان اولویت‌های مهم آسیب‌های اجتماعی یاد کرد و افزود: موضوع سلامت اجتماعی کمتر مورد توجه قرار گرفته است به همین علت سازمان ملی اجتماعی در وزارت کشور تشکیل شده تا دبیرخانه شورای اجتماعی را ایجاد کرده و مباحث مرتبط را دنبال کند.

معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های فرهنگی به ویژه حوزه‌های علمیه که ارتباط گسترده‌ای با جوانان و نوجوانان دارند باید در حوزه گسترش سلامت روحی و روانی جامعه مشارکت لازم را داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه برخی از آسیب‌های جسمی به ارتباط‌های زناشویی باز می‌گردد، مطرح کرد: عوامل فردی مرتبط با سبک زندگی افراد نیز از اهمیت بسیاری برخودار است به همین علت باید مراقب سبک زندگی افراد باشیم.

ایازی با تاکید بر اینکه نقش فرد در حوزه سلامت بسیار تعیین کننده است، عنوان کرد: روابط و شبکه‌های اجتماعی که در قالب سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف شکل می‌گیرد و همچنین نقش خانواده به‌عنوان پایه روابط اجتماعی بسیار حائز اهمیت است.

وی به نقش سازمان‌ها و نهادها در گسترش سلامت اجتماعی جامعه اشاره کرد و ادامه داد: در سال گذشته نزدیک به 16 هزار و 500 نفر تلفات ناشی از تصادفات داشتیم و همچنین آمار مصدومیت‌های ناشی از تصادفات نیز 336 هزار نفر بوده است.

ایازی با بیان اینکه 75 درصد از موضوع‌های مرتبط با سلامت جامعه در اختیار مردم، سازمان‌ها و نهادهای مختلف به غیر از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، مطرح کرد: امیدواریم دستگاه‌ها نقش خود را در حوزه سلامت ایفا کنند و مشارکت لازم را در راستای تحقق سیاست‌های مرتبط با حوزه سلامت داشته باشند.

معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: مردم ایران در سال 836 میلیون مرتبه به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند به تعبیری می‌توان گفت که هر فرد ایرانی 11 مرتبه در سال به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه موضوع سلامت باید در تصمیم‌گیری‌های استانی و ملی مورد توجه قرار گیرد، اضافه کرد: نزدیک به 400 مؤسسه خیریه در حوزه سلامت و 40 بیمارستان خیریه داریم که تعداد بیمارستان‌ها به 80 مورد درحال افزایش است.
 
مرجع : خبرگزاری ایسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
بادها می وزند، عده ای در مقابل آن دیوار می سازند و تعدادی آسیاب به پا می کنند