جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۸:۲۹
کد مطلب: 47918
۲

اولویتم، روان شناسی دانشگاه تهران

اولویتم، روان شناسی دانشگاه تهران
میگنا: سیده آمنه موسوی‌لقمان که رتبه 4 گروه علوم انسانی کنکور سراسری را به دست آورده می گوید: با توجه به رتبه‌هایی که در آزمون‌های قلم‌چی و دو آزمون سنجش کسب کرده بودم، انتظار رتبه تک‌رقمی را داشتم اما چندان این انتظار در مورد کنکور سراسری قوی نبود؛ فکر می‌کردم شاید رتبه دورقمی کسب کنم.

وی در خصوص ساعات مطالعه خود نیز گفت: با مطالعه 4 تا 5 ساعت در روز شروع کردم و در اوج ساعات مطالعه 11 تا 12 ساعت مطالعه نیز داشتم.

رتبه 4 گروه علوم انسانی کنکور سراسری بیان کرد: به طور مداوم یک سال مطالعه را شروع کردم البته سال‌های قبل نیز دروس را به طور دقیق مطالعه می‌کردم.

وی با بیان اینکه وقتی رشته علوم انسانی را انتخاب کردم به خانواده و مدیر مدرسه قول دادم رتبه تک‌رقمی را در کنکور کسب کنم افزود: سال دهم و یازدهم هم می‌خواندم اما برای کنکور نبود، هرچند مطالعه دروس را دقیق انجام می‌دادم.

موسوی لقمان با تأکید بر اینکه از ابتدا در این رشته تحصیلی خودم قوی بودم تصریح کرد: معلم‌ها و مدیر از وضعیت تحصیلی من راضی بودند و معدلم 20 و بالای 19 بود.

وی با بیان اینکه مدرسه «آمنه» اکثراً از حضور معلمان قوی استفاده می‌کند ادامه داد: البته برخی دبیران نیز کم‌کاری داشتند که در این خصوص با مدیر مدرسه صحبت کردم و در یکسری موارد ترتیب اثر دادند.

این دانش‌آموز همدانی خاطرنشان کرد: در برخی موارد که از حضور معلمان قوی نیز برخوردار نبودیم خودم تلاش کردم و در نهایت متوجه مطالب درسی می‌شدم؛ ضمن اینکه در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم.

وی در خصوص انتخاب رشته دانشگاهی خود نیز یادآور شد: اولویت اولم به احتمال زیاد رشته روان شناسی دانشگاه تهران خواهد بود و بعد دانشگاه‌های بهشتی و علامه طباطبایی را در نظر دارم؛ بعد از رشته روانشناسی نیز رشته حقوق مد نظر است.

موسی‌لقمان در خصوص خانواده و فراهم آوردن شرایط مناسب برای تحصیل، اظهار کرد: خانواده در کسب موفقیت نقش بسزایی دارند؛ سه خواهر هستیم و فرزند آخر خانواده هستم.

وی با تأکید بر اینکه پشتیبانی روانی مهمترین عامل در موفقیت یک دانش‌آموز است گفت: همه شرایط برای درس خواندن در خانه ما فراهم بود، خانواده نیز خیلی کمک کرده و همراهم بودند.

رتبه 4 گروه علوم انسانی کنکور سراسری بیان کرد: اصولاً موفقیت به معنی رسیدن به چیزی است و آن چیز نیز قطعاً هدف است که اگر هدف نباشد انسان تمام امکانات خود را صرف چیزی می‌کند که وجود ندارد؛ اگر انسان هدف نداشته باشد در نهایت تمام تلاش‌ها مسیر مشخصی نداشته و پوچ خواهد بود.

وی در توصیه به دانش‌آموزان یادآور شد: دانش‌آموزان در مسیر زندگی و تحصیل آرامش خود را حفظ کرده و به خدا توکل کنند؛ قطعاً خداوند بهترین‌ها را برای بندگان خود رقم می‌زند بنابراین نیازی به استرس و اضطراب نیست.

موسوی‌لقمان در پایان خاطرنشان کرد: در نهایت چیزی که برای ما مهم است رتبه کنکور نیست بلکه ما انسان‌ها اهداف والاتری از کنکور در زندگی خود داریم.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
اندكي غرور به آدم كمك مي كند كه فاصله اش را حفظ كند. آلبر كامو