جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۵:۰۶
کد مطلب: 47487
۰

چگونه بر ترس خود پیش از ازدواج غلبه کنیم؟

چگونه بر ترس خود پیش از ازدواج غلبه کنیم؟
میگنا: زهرا زین الدینی، روانشناس و مشاور، در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص چگونگی مقابله با ترس برای ازدواج اظهار کرد: ازدواج یک تصمیم بسیار مهم در زندگی افراد است و بر تمام جنبه‌های زندگی فرد اثر می‌گذارد، وجود ترس و نگرانی در رابطه با این تصمیم بسیار طبیعی است.

زین الدینی بیان کرد: افراد سعی کنند دلیل ترس‌های خود را پیدا کنند، چون پس از شناخت آن‌ها است که می‌توانند بدنبال راه‌حل باشند و اگر به تنهایی نمی‌توانند دلیل اصلی ترس از ازدواج را در خودشان شناسایی کنند.
وی ادامه داد: اولین دلیل می‌تواند ترس از انتخاب اشتباه و شکست در ازدواج باشد و برای غلبه کردن بر این ترس بهتر است که یک تصمیم کاملا آگاهانه و عاقلانه برای انتخاب همسر آینده‌تان داشته باشید همچنین در ابتدا تلاش کنید شناخت کاملی از نقاط قوت و نقاط ضعف خود و طرف مقابلتان داشته باشید.

این روانشناس افزود: استاندارد‌ها و خط قرمز‌های خود در رابطه را پیدا کنید و با خط قرمز‌های طرف مقابلتان نیز آشنا شوید و همچنین علاوه بر این، انتظارات منطقی و غیر منطقی خود و فرد مقابلتان را در رابطه با ازدواج و زندگی مشترک و ویژگی‌های همسر ایده آل شناسایی کنید.

زین الدینی با بیان اینکه با مطالعه کردن، آگاهی خود را در زمینه عوامل لازم برای یک ازدواج موفق و مهارت‌های مورد نیاز برای حفظ یک ازدواج افزایش دهید گفت: مهارت‌های اساسی برای غنی کردن رابطه عاطفیتان با همسر آینده‌تان مثل مهارت همدلی کردن، مهارت حل تعارض و مهارت حل‌مسئله را در خود تقویت کنید.

وی اضافه کرد: دلیل دیگر می‌تواند ترس از تعهد داشتن باشد و ترس از تعهد ممکن است به دلیل شکست در روابط قبلی باشد که حتما باید دلایل آن شناسایی شود، و اون مسئله حل شود.

این روانشناس  افزود: همچنین از تعمیم دادن شکست‌های گذشته به رابطه فعلی باید جلوگیری شود که با به چالش کشیدن افکار منفی خود در این زمینه می‌توان به آن دست یافت.

وی خاطرنشان کرد: نداشتن آمادگی کافی از نظر اقتصادی و نداشتن بلوغ روانی و اجتماعی کافی برای ازدواج باشد برای هر ازدواجی داشتن یکسری از حداقل‌ها کاملا ضروری است که به عنوان مثال از نشانه‌های آن می‌توان داشتن شغلی مناسب، توانایی برقراری ارتباط‌های طولانی مدت، توانایی مدیریت هیجان‌ها و داشتن یک برنامه مشخص برای آینده را نام برد در صورتیکه دلیل ترس فرد، نداشتن بلوغ کافی از نظر جنبه‌های مختلف زندگی باشد بهتر است قبل از پیداکردن آمادگی لازم در این زمینه‌ها وارد ازدواج نشود.
 
مرجع : باشگاه خبرنگاران جوان
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
قلب فقط کارش خونرسانی نیست؛ رزق و روزیتون رو هم میرسونه! خوش قلب باشید