سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۹۸ / ۰۸:۴۶
کد مطلب: 47678
۲

چرا غم از دلمان بیرون نمی‌رود؟

چرا غم از دلمان بیرون نمی‌رود؟
به گزارش هفته نامه آتیه نو، درست در لحظه‌ای که در میان مهمان‌ها قهقهه می‌زنیم، زمانی که برای ادامه تحصیل از مرزی می‌گذریم و زمانی که برای شروع فصل تازه‌ای از زندگی به خوشبختی «بله» می‌گوییم، غم آماده بیرون ‌زدن و چشم‌هایمان آماده ‌تر شدن است.

چرا آرام نمی‌شویم؟
محققان می‌گویند، شما تنها کسی نیستید که در اوج خوشبختی هم می‌توانید لحظه‌های تلخ روزهای گذشته را مرور کنید و ثانیه‌ثانیه‌شان را همان طور که رخ داده بودند به یاد بیاورید. از نظر آن‌ها، غم، ماندگارترین احساس در انسان است و طبیعی است که شما هم آن را بیشتر از هر حس دیگری لمس کنید.احساسات 19گانه غم، شادی، نفرت، درماندگی، حسادت، آرامش، اشتیاق، ستایش، استراحت و آسودگی، گناه، استرس، غرور، گیجی، عصبانیت، تحریک، ترحم، تحقیر، ترس و شرم و انزجار در زندگی شما عمر مشخصی دارند. از نظر محققان، همه این احساسات گذرا هستند و زمان محدودی در ذهن شما ماندگار و روشن باقی می‌مانند. اما در میان آن‌ها، غم عمر نسبتا طولانی‌تری دارد و وقتی بدون هیچ وقفه‌ای با غم‌های تازه تجدید می‌شود، طول عمرش هم چندبرابر می‌شود.مثلا در حالی که خوشحالی شما تنها ۳۶ساعت، یعنی سه روز دوام می‌‎آورد، غم‌هاتان تا ۱۲۰ساعت زنده می‌مانند و در هر لحظه می‌توانند به حافظه شما سرک بکشند.

حالمان خوب می‌شود؟
عمر غم‌ها طولانی است. این را ما تجربه کرده‌ایم و محققان اثبات. حالا دیگر نه ما و نه محققان، تردیدی در مورد آمدن غم از یک لحظه‌به‌لحظه دیگر و از یک روز‌‌به‌روز دیگر نداریم.ما غم‌های گذشته را امروز هم به دوش می‌کشیم و آن‌ها می‌گویند غمی که از دست‌دادن یا دوری از عزیزان با خود می‌آورد، ۲۴۰بار بیشتر از احساساتی مثل شرم، شگفتی یا خشم طول می‌کشد.شاید همین طولانی‌تر بودنش هم بهانه خوبی است تا با آمدن یک اندوه تازه، غم‌های قبلی که هنوز آرام نشده‌اند هم با شدتی بیشتر ما را تحت‌تاثیر قرار دهند.
 
 
 
 
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلو دیدگان آنهاست به داشته هاي خود عميق تَر نگاه كنيم