چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - 17 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ / ۱۰:۲۲
کد مطلب: 40865
۱

هشدار؛ با این خوراکی ها مغزتان را نابود می کنید!

هشدار؛ با این خوراکی ها مغزتان را نابود می کنید!
میگنا: همان که می‌دانیم تغذیه یکی از اساسی‌ترین نیازهای بدن به حساب می‌آید. به گفته روانپزشکان، افرادی که مبتلا به بیماری‌های روحی و روانی هستند بی‌شک از تغذیه مناسبی پیروی نکرده‌اند، البته تغییر در رژیم غذایی تمام مشکلات مربوط به سلامت روان را دگرگون نمی‌کند اما تحقیقات نشان داده است مشکلات روانی ارتباط تنگاتنگی با نوع تغذیه افراد دارد.
متاسفانه، تنها 13درصد از مردان و 15درصد از زنان به اندازه کافی میوه و سبزیجات به بدن خود می‌رسانند سایر افراد نمی‌دانند مغز انسان براساس مواد مغذی و ویتامین‌هایی که دریافت می‌کند عملکرد خود را نشان می‌دهد.اگر شما مواد مصنوعی، هورمونی و دارای مواد نگهدارنده را جایگزین مواد طبیعی و مغذی کرده‌اید، بدن شما یکی از توابع اساسی خود را به مرور زمان از دست خواهد داد.
امروزه تخمین زده شده است، اکثر افراد حدود 22 قاشق چای خوری شکر و مواد مصنوعی قندی مصرف می‌کنند که این موضوع به شدت برای مغز خطرناک است.
تحقیقات نشان داده است شکر و مواد فراوری شده، از دسته خوراکی‌هایی هستند که سلامت روان و عملکرد مغز را بسیار تحت تاثیر عواقب خطرناک قرار می‌دهد. در نتیجه بسیاری از مردم که این گروه از مواد غذایی را در رژیم خود جای داده‌اند به تدریج در عملکرد مغزشان دچار اختلال شده و به مرور زمان کندی مغز، کاهش حافظه، تغییر در خلق و خو را تجربه می‌کنند.
به عبارتی ساده‌تر می‌توان گفت، یکی از اثرات مخرب شکر و غذاهای فراوری شده ایجاد التهابات دائمی در بافت‌های بدن و بخصوص مغز است علاوه بر آن با مصرف میان وعده‌های ناسالم و سرشار از قند و شکر افسردگی در کمین‌تان است.
یکی دیگر از مشکلات مصرف بی‌رویه شکر، مواد قندی مصنوعی و فراوری شده، مشکلات گوارشی است که این موضوع روی سلامت روان نیز بی‌تاثیر نیست. چرا که بدن انسان حدود 95 درصد سروتونین در دستگاه گوارش ترشح می‌کند، سروتونین یک ماده شیمیایی است که در تنظیم خواب ، حالات روحی و روانی و اشتها تاثیرگذار است. حال با مصرف این مواد غذایی، میلیون‌ها سلول عصبی تحت پوشش دستگاه گوارش به تدریج به نابودی کشیده می‌شود.

منبع: جام جم
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
یک رابطه خوب زمانی است که کسی پذیرای گذشته، پشتیبان امروز و مشوق فردایتان باشد.