يکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - 31 May 2020
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶ / ۲۲:۲۹
کد مطلب: 42903
۱

گوشت گاو عامل ابتلا به ۱۶ بیماری

گوشت گاو عامل ابتلا به ۱۶ بیماری
ابوعلی‌سینا ۱۶ بیماری مهلک را به مصرف «گوشت گاو و گوساله» مرتبط می‌داند که نخستین آن، سرطان و دوم مالیخولیا (معادل اسکیزوفرنی امروز) و سوم بواسیر (هموروئید) است، گوشت گاو موجب افزایش غلظت خون شده و برای کبد بار سنگین دارد.

گوشت گاو سبب تیرگی پوست، حالت‌های عصبی و افسردگی، وسواس، واریس، بزرگ شدن طحال و... می‌شود.
مصرف گوشت گاو و گوساله عامل مرگ‌های ناگهانی به سبب انسداد و صعود بخار غلیظ به سوی قلب و مغز است همچنین مصرف این گوشت باعث بواسیر و واریس می‌شود.

از بین گوشت‌ها، بهترین گوشت برای مصرف، گوشت گوسفند است که طبع آن گرم و‌تر و معتدل است؛ بهترین شیوه مصرف گوشت نیز آبگوشت است.
مرجع : تسنیم
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فرسودگی شغلی میان بهترین کارمندان رایج است؟
جایگاه بازی درمانی در مشکلات روان‌شناختی کودکان
چطور برای درس خوندن برنامه‌ریزی کنیم؟
از واکاوی علت گرایش به خالکوبی تا «عقده آدونیس»
داستان رومینا و قتل در خانه‌ پدری
ساختار مغزی در افراد اسکیزوفرن با هوش بالا
افراد با تیپ شخصیتی نوع D  و آسیب های روانی کرونا
جزئیات قتل دختر ۱۴ ساله تالشی توسط پدر سنگدل
با این ۳ نکته دانش‌آموزان بدقلق را به درس‌خواندن تشویق کنیم
شخصیت زنان از دیدگاه شینودا بولن
۸ عاملی که باعث می‌شود خاطرات‌مان را فراموش کنیم
بیماری ام اس با چه علائمی بروز می‌کند؟
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاشند که وقت نمی کنند دنبال آن بروند.