سه شنبه ۲ مهر ۱۳۹۸ - 24 Sep 2019
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶ / ۲۲:۲۹
کد مطلب: 42903
۱

گوشت گاو عامل ابتلا به ۱۶ بیماری

گوشت گاو عامل ابتلا به ۱۶ بیماری
ابوعلی‌سینا ۱۶ بیماری مهلک را به مصرف «گوشت گاو و گوساله» مرتبط می‌داند که نخستین آن، سرطان و دوم مالیخولیا (معادل اسکیزوفرنی امروز) و سوم بواسیر (هموروئید) است، گوشت گاو موجب افزایش غلظت خون شده و برای کبد بار سنگین دارد.

گوشت گاو سبب تیرگی پوست، حالت‌های عصبی و افسردگی، وسواس، واریس، بزرگ شدن طحال و... می‌شود.
مصرف گوشت گاو و گوساله عامل مرگ‌های ناگهانی به سبب انسداد و صعود بخار غلیظ به سوی قلب و مغز است همچنین مصرف این گوشت باعث بواسیر و واریس می‌شود.

از بین گوشت‌ها، بهترین گوشت برای مصرف، گوشت گوسفند است که طبع آن گرم و‌تر و معتدل است؛ بهترین شیوه مصرف گوشت نیز آبگوشت است.
مرجع : تسنیم
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

بازگشایی مدارس را تبریک نمی گوییم؛ به هفت دلیل!
افسردگی فصلی بین زنان شایع‌تر است
حجم زیاد کتب درسی؛ عامل استرس دانش‌آموزان
لطفا هر شب شام بخورید!
زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد