پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱ دی ۱۳۹۷ / ۰۹:۰۴
کد مطلب: 46091
۰

برای داشتن عمر طولانی با همسرتان بیشتر دعوا کنید!

برای داشتن عمر طولانی با همسرتان بیشتر دعوا کنید!
میگنا: اگر می‌خواهید عمر درازی داشته باشید با همسرتان دعوا‌های آتشین بکنید. دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند زوجینی که هر از گاهی جنگ و دعوا می‌کنند، کمتر مریض می‌شوند و بیشتر عمر می‌کنند!

گاهی وقت ها دعوا باعث طول عمر می‌شود
زوج‌هایی که دارای میزان متوسطی از تنش در رابطه‌شان هستند و گاهی اوقات جدال لفظی دارند، احتمال فوت‌شان در سنین میانسالی هم کمتر خواهد شد. این نتایج از یک مطالعه روی ۱۹۲ زوج در طول ۳۲ سال به دست آمده که گزارش آن در ژورنال طب بیماری‌های روان - تنی (Psychosomatic Medicine) چاپ شده است.

درست است که ما معمولا فکر می‌کنیم زوج‌های خوب هرگز نباید دعوا‌های آتشین و جنجالی داشته باشند اما مطالعه اخیر خلاف این را می‌گوید. دعوا‌های هر از گاهی که باعث تخلیه روانی بشوند، خیلی هم برای شما خوب است. محققان می‌گویند زوجی که با هم جر و بحث می‌کنند ریسک ابتلای آنها به بیماری کمتر و طول عمرشان بیشتر می‌شود. ناگفته نماند این قضیه فقط در مورد زوج‌هایی درست است که در طول رابطه‌شان و هنگام مواجهه با چالش به یک اندازه خشمگین یا دچار تنش می‌شوند.

کدام زوج‌ها طول عمر کمتری خواهند داشت؟
کایل بوراسا، یکی از دانشمندان این مطالعه می‌گوید که عکس مطلب بالا هم می‌تواند صادق باشد. یعنی اگر زوج‌ها اختلاف و ناسازگاری فاحشی داشته باشند و پرخاش و دعوا بخشی همیشگی از رابطه‌شان شود، احتمال فوت‌شان در سن پایین بیشتر خواهد.

وقتی یکی از زوجین همیشه عصبانی و پرخاشگر باشد، زوج دیگر برعکس بی‌تفاوت یا ساکت باشد، باعث افزایش ریسک بیماری و مرگ زودرس می‌شود. وقتی یکی از زوجین سر ناسازگاری می‌گذارد اما زوج دیگر می‌خواهد که همه چیز آرام و بی‌دردسر پیش برود، چه می‌شود؟ در این حالت هر دو نفر در رابطه سرخورده و ناراضی می‌شوند و از پس حل اختلاف برنمی‌آیند. این عدم توافق و نارضایتی می‌تواند باعث افزایش استرس و صدمه به سلامت عمومی بدن در طولانی مدت بشود. همسرانی که سبک و مهارت‌های ارتباطی شبیه هم دارند، کمتر دچار تضاد شده و سلامت عمومی بهتری هم خواهند داشت.
 
مرجع : وب‌سایت فرادید
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
دو بیگانه همدرد، از دو خویشاوند بی‌درد یا ناهم‌درد، با هم خویشاوندترند… علی شريعتی