ميگنا : پايگاه خبری روانشناسی و بهداشت روان 9 مرداد 1398 ساعت 11:45 https://www.migna.ir/news/47835/۷-ماده-ای-نباید-وعده-های-غذایی-حذف-شوند-فواید-خوراکی-های-نارنجی -------------------------------------------------- عنوان : ۷ ماده‌ای که نباید از وعده‌های غذایی حذف شوند +فواید خوراکی‌های نارنجی -------------------------------------------------- برخی از ویتامین‌ها و مواد معدنی نقش موثری در سلامت افراد دارند و نباید به هیچ وجه از وعده‌های غذایی حذف شوند. متن : میگنا: وجود برخی ویتامین‌ها و مواد مغذی برای رشد و سلامت بدن تاثیر به سزایی دارند و کمبود یا نبود هر کدام از این ریز مغذی‌ها بدن را با مشکلات بسیاری مواجه می‌کند، در ادامه مهمترین مواد مغذی که نباید در رژیم غذایی فراموش کرد دنبال می‌کنیم.   پتاسیم بسیاری از افراد که از کمبود مواد معدنی رنج می‌برند در حالی که برخی از این مواد مانند پتاسیم می‌تواند برای بهبود پر فشاری خون یا کاهش خطر ریسک ابتلا به سنگ کلیه و پوکی استخوان مفید باشد.   ماهیچه‌ها و دستگاه عصبی برای عملکرد درست به این ماده معدنی نیاز دارند که می‌تواند آنرا در سیر، سیب زمینی، موز و آووکادو مشاهده کرد.     منیزیم اسفناج منبع خوبی از این ماده معدنی است البته غلات، آجیل به ویژه بادام و حبوبات هم از منابع غنی منیزیم محسوب می‌شوند.   افرادی که با دیابت نوع ۲ و مشکلات گوارشی مواجه هستند با مصرف مواد غنی از منیزیم می‌توانند به بهبود بیماری خود کمک کنند.   ویتامین آ این ویتامین برای حفظ ایمنی بدن، دید بهتر و رشد بافت‌های بدن مفید است برای مصرف غذا‌های غنی از ویتامین آ بهتر از روی خوراکی‌هایی که نارنجی و زرد تمرکز کنید که از جمله آن می‌توان به سیب زمینی و هویج اشاره کرد.       ویتامین D بدن انسان در مواجهه با نور خورشید ویتامین D موردنیاز را دریافت می‌کند، اما مواجهه بیش از حد با نور خورشید هم برای بدن بسیار مضر خواهد بود.   مصرف خوراکی‌هایی همچون ماهی سالمون و قارچ می‌تواند بدون مواجهه با اشعه فرابنفش ویتامین D را به بدن برساند؛ البته پنیر، تخم‌مرغ و شیر هم تا حدی حاوی ویتامین D هستند.     کلسیم مواد معدنی مانند کلسیم برای حفظ سلامت دندان و استخوان مفید است؛ این ماده همراه با پتاسیم و منیزیم به بهبود عملکرد قلب و مقابله با پرفشاری خون کمک می‌کند.   لبنیات منبع بسیار خوبی برای تأمین این ماده است همچنین کلسیم را می‌توان در کلم بروکلین و ماهی سالمون یافت؛ باید به این موضوع هم توجه داشت که ویتامین D موردنیاز بدن از طریق کلسیم جذب می‌شود.   ویتامین C این ویتامین در میوه و سبزیجات وجود دارد که می‌تواند به بهبود رشد استخوان‌ها کمک کند؛ این ویتامین جزء آنتی اکسیدان‌ها هم محسوب می‌شود و از تخریب سلولی جلوگیری می‌کند.     فیبر رژیم غذایی حاوی فیبر بالا به کاهش کلسترول بدن کمک می‌کند، علاوه‌بر آن خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع سرطان‌ها را کاهش می‌دهد.   وجود فیبر اضافی در بدن می‌تواند به تناسب اندام کمک کند و بهترین منبع آن را می‌توان در حبوبات و غلات مشاهده کرد.