چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۹۱ / ۱۶:۱۴
کد مطلب: 10180
۰

افزایش ظرفیت تحصیلات تکمیلی


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تکلیف ما این است که به دنبال راهکار برای ظرفیت سازی بیشتر پذیرش داوطلبان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌های داخل باشیم و از حداکثر ظرفیت با حفظ کیفیت استفاده کنیم.

به گزارش مهر، کامران دانشجو با اشاره به اولویت‌های حوزه آموزش اظهار داشت: بحث تحصیلات تکمیلی از اولویت اول برخوردار است و میزان تقاضای اجتماعی و نگاه دینی به ما دیکته می‌کند شرایط را برای افرادی که می خواهند در تحصیلات تکمیلی ادامه تحصیل دهند، فراهم کنیم و تکلیف ما این است که به دنبال راهکار برای ظرفیت سازی بیشتر پذیرش داوطلبان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌های داخل باشیم و از حداکثر ظرفیت با حفظ کیفیت تحصیلی استفاده کنیم.

وی با تاکید بر بومی گزینی در جذب دانشجویان افزود: باید سعی کنیم در جذب هیات علمی نیز این مسئله را در نظر بگیریم و اعضای هیئت علمی بومی را برای دانشگاه‌ها معرفی کنیم.

وزیر علوم در بخش دیگر سخنان خود درباره وضعیت علم و فناوری کشور، گفت: وضعیت علم و فناوری کشور یکی از بزرگترین افتخارات ایران و از مهمترین مولفه‌های اقتدار کشور است، به طوری که اگر مسئولین کشور در مذاکرات هسته‌ای با اعتماد بالا سخن می‌گویند، بخش اعظم آن به پشتوانه علم و فناوری بومی است.

وی با تاکید بر سرمایه گذاری نیروی انسانی به عنوان زیربنایی‌ترین سرمایه گذاری در هر کشوری، تاکید کرد: ما باید فناوری را بومی کرده و در فناوری‌های نوین پیشتاز باشیم تا هیچ گونه وابستگی به استکبار ایجاد نشود.

وزیر علوم در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در راستای تولید ملی باید دانشگاه را با صنعت و حوزه کاربرد مرتبط سازیم تا علم تولید شده در دانشگاهها تبدیل به فناوری و ثروت ملی شود و طبق فرمایش مقام معظم رهبری پژوهشگاهها را در درون دانشگاهها فعال کنیم.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
برای اینکه دوستت داشته باشم و به تو احترام بگذارم، مجبور نیستم با تو هم عقیده باشم.