پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۱ / ۰۹:۳۳
کد مطلب: 11122
۰
۲

عوامل مهم موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد

یک مشاور تحصیلی گفت: انتخاب صحیح مسیر، برنامه ریزی درست و شناخت موانع از عامل مهم موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد خواهد بود.

به گزارش ایسنا، رضا یوسفی نیا در همایش آموزش روش های تکنیک زنی کنکور کارشناسی ارشد که در پیام نور مرکز ارومیه برگزار شد اظهار کرد: مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد یکی از اهداف بزرگ تحصیلی است که با چهار سال تحصیل در دانشگاه می توان به آن دست یافت.

این مدرس دانشگاه، خود باوری و مثبت اندیشی را در عبور از این کنکور سرنوشت ساز موثر دانست و خاطرنشان کرد: داوطلبان بسیار زیادی هستند که بدون داشتن معدل بالا نتیجه بسیار مطلوبی به دست آورده اند.

این کارشناس ارشد، با بیان اینکه این مقطع از تحصیلات به عنوان یک سد در ذهن دانشجویان نقش بسته است، تصریح کرد: آگاهی از محیط آزمون، تعداد شرکت کنندگان و رشته تحصیلی یکی از مسائلی است که برای آمادگی در کنکور مطرح می شود.

وی اظهار کرد: کارشناسی ارشد شرایط و توانایی های ویژه ای را نطلبیده و هر دانشجوی دارای مدرک لیسانس، حتی با معدل کم می تواند در آن شرکت کند.


وی گفت: در کنکور کارشناسی ارشد داوطلبان از روی درصد وارد دانشگاه می شوند، بنابراین باید به اصول آزمون همچون توضیحات فنی و تخصصی خود آزمون و نحوه پراکندگی درصدها، رتبه ها و تعیین محل حساسیت رقابت ها و اهمیت و تاثیرمیانگین هر ماده درسی در نتیجه آزمون و نحوه بهره برداری صحیح از آن مباحث درسی مسلط باشند.

یوسفی نیا، در خاتمه گفت: دانشجویان قبل از ورود به کنکور کارشناسی ارشد باید از طريق انجمن های علمی و نشریه های مربوط به رشته خود آگاهی لازم را کسب کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

علیرضا
سلام بنده تصمیم دارم امسال ارشد بالینی قبول بشم لطفا مطلب یا موردی که مهم و ضروری است برام ایمیل کنید ممنون
Iran, Islamic Republic of
با سلام من لیسانس علوم ازمایشگاهی هستم و سال نود فارغ التحصیل شدم میخواستم بدونم با توجه به وقفه ای که داشتم جطوری میتونم دوباره شروع کنم و مطالب فراموش شده را بازیابی کنم رشته مورد علاقم هماتولوژیه.
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی