جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۱ / ۰۵:۵۵
کد مطلب: 11254
۰

عواقب مصرف زياد گوشت قرمز و كره

متخصصان علوم پزشكي در دانشگاه‌ هاروارد ادعا كرده‌اند كه مصرف زياد گوشت قرمز و كره خطر ابتلا به آلزايمر را به ويژه در زنان مسن‌تر افزايش مي‌دهد.

به گزارش ايسنا، اين متخصصان تاكيد دارند زنان مسن‌تري كه زياد از گوشت قرمز، كره و ساير مواد غذايي مملو از چربي‌هاي اشباع شده استفاده مي‌كنند نسبت به ساير همسالان خود به مشكلات حافظه‌اي وخيم‌تري مبتلا مي‌شوند در عوض زناني كه بيشتر از مواد غذايي حاوي چربي‌هاي غيراشباع تك زنجيره‌اي مثل روغن زيتون، روغن آفتابگردان،‌ دانه‌ها، مغزها و آووكادو مصرف مي‌كنند معمولا توان حافظه‌اي بهتر و قوي‌تري دارند.

روزنامه ديلي تلگراف در اين باره نوشت، دكتر اوليوا اوكريك كه سرپرستي اين متخصصان را برعهده داشته خاطرنشان كرد: ما در مطالعات خود روي تغييرات ايجاد شده در عملكردهاي ذهني مغز انسان دريافته‌ايم كه مقدار چربي مصرفي تاثير چنداني در اين زمينه ندارد اما نوع چربي كه مي‌خوريم روي توان ذهن و حافظه تاثير به‌سزايي دارد.

اين مطالعه حاصل آزمايش روي 6000 زن بالاي 65 سال است و شرح آن در مجله "سالانه‌هاي نورولوژي" منتشر شده است.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
هم اکنون که در حال نفس کشیدن هستید، کس دیگری دارد نفس های آخرش را می کشد. پس دست از گله و شکایت بردارید و بیاموزید چگونه با داشته هایتان زندگی کنید.