جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۴:۵۲
کد مطلب: 11526
۰

امید به زندگی در ایران به ‌‌72.5 سال رسید

یکی از شاخص‌های توسعه سلامت امید به زندگی است که در 20 سال اخیر در کشورمان 14 سال افزایش پیدا کرده است و امروز سن امید به زندگی به حدود 72.5 سال رسیده است. دیگر برای هیچ جراحی قلبی نیاز به خارج کشور نداریم بلکه شاهدیم از خارج کشور به ایران برای جراحی قلب به ایران می‌آیند.
معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: برای هیچ جراحی قلبی به خارج کشور نیاز نداریم.

به گزارش فارس، سید حسن امامی رضوی بعدازظهر امروز در حاشیه پنجمین کنگره بین‌المللی قلب و عروق رضوی که در بیمارستان رضوی مشهد در حال برگزاری است، با اشاره به وجود 8 مرکز پیوند قلب در کشور اظهار داشت: امروز دیگر برای هیچ جراحی قلبی نیاز به خارج کشور نداریم بلکه شاهدیم از خارج کشور به ایران برای جراحی قلب به ایران می‌آیند.

وی با بیان اینکه رشد و توسعه خوبی در زمینه سلامت کشور داشته‌ایم، اظهار داشت: در زمینه رشد میزان اهدای عضو در ایران پیشرفت خوبی داشتیم و امروز به عدد 6 در میلیون رسیده است؛ البته هنوز مشکل فرهنگی وجود دارد و حدود 60 درصد مردم برای اهدای عضو رضایت نمی‌دهند.

معاون درمان وزارت بهداشت در ادامه در ارتباط با نبود برخی تجهیزات در دسترس متخصصان ایرانی خاطرنشان کرد: این در حالی است که همه توانمندی‌های پزشکان جهان را ایرانی‌ها دارند و تمام جراحی‌ها در کشور توسط پزشکان ایرانی انجام می‌شود، امروز از همه جای دنیا به ویژه کشورهای همسایه برای درمان‌‌ به ایران می‌آیند و در عین حال به دنبال آن هستیم تا این خدمات را پایدار کنیم.

وی در خاتمه با تاکید بر اینکه شاخص‌های توسعه سلامت در کشور به سرعت در حال افزایش است، گفت: به برکت انقلاب توسعه چشمگیری در سلامت داشتیم و شاخص‌های توسعه سلامت در کشور به سرعت در حال افزایش است.

به عنوان مثال یکی از شاخص‌های توسعه سلامت امید به زندگی است که در 20 سال اخیر در کشورمان 14 سال افزایش پیدا کرده است و امروز سن امید به زندگی به حدود 72.5 سال رسیده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
هم اکنون که در حال نفس کشیدن هستید، کس دیگری دارد نفس های آخرش را می کشد. پس دست از گله و شکایت بردارید و بیاموزید چگونه با داشته هایتان زندگی کنید.