سه شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۷ - 22 Jan 2019
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۶ تير ۱۳۹۱ / ۱۲:۳۶
کد مطلب: 12438
۰

باور غلط درباره کله‌پاچه و پای‌مرغ!

غضروف سازی کله‌پاچه، پای مرغ و قلم گوسفند پایه علمی ندارد
دبیر انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران گفت: مدارک علمی قطعی جهت غضروف سازی با مصرف غذاهایی مانند کله‌پاچه، قلم گوسفند و پای مرغ وجود ندارد.
به گزارش میگنا، سید احمد رئیس‌السادات در گفت‌وگو با فارس در توضیح مصرف غذاهای سنتی مانند کله‌پاچه، قلم، پاچه گوسفند و اندام (پا) مرغ اظهار داشت: برای مصرف این مواد غذایی مستند علمی جهت غضروف‌سازی در بدن انسان وجود ندارد.

وی افزود: البته شاید یک مقاله در زمان خاصی تأیید کند که چنین موادی می‌تواند غضروف‌ساز باشد ولی تا زمانی که مدارک مستند مهم و بسیاری جمع‌آوری نشود این مسئله از جمله مصرف چنین غذاهایی برای غضروف سازی به صورت مستندات علمی در نخواهد آمد.

رئیس‌السادات خاطرنشان کرد: البته مصرف چنین مواد غذایی برای غضروف‌سازی مضر نیست و برخلاف مصرف گلوکازامین که می‌تواند به عنوان یک مصرف دارویی ضرر داشته باشد اینگونه مواد غذایی در این زمینه ضرری ندارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چقدر خواب در طول شبانه‌روز نیاز داریم؟
بیماری‌هایی که شما را چاق می‌کنند
چگونه خواب مان را بر اساس "ملاتونین" تنظیم کنیم و لذت ببریم؟
ارتباط سلامت روان با نگهداری گل و گیاه در منزل و محیط کار
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی