جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۷ تير ۱۳۹۱ / ۱۸:۳۲
کد مطلب: 12653
۰

دانشجويان برتر دانشگاه عضو هيات علمي مي‌شوند

رييس دانشگاه صنعتي اميركبير گفت: قصد داريم در اين دانشگاه بستري را فراهم كنيم كه دانشجويان تحصيلات تكميلي كه از نظر توان علمي و آموزشي از سطح بالايي برخوردارند در قالب طرح سربازي، بورس و جذب به صورت هيات علمي در محيط دانشگاه باقي بمانند.


به گزارش ايسنا، دكتر عليرضا رهايي در مراسم تجليل از شركت‌كنندگان در المپياد علمي دانشجويي كشور، گفت:‌ با توجه به توسعه كمي و كيفي دانشگاه طي سالهاي اخير لازم است كه بستري فراهم شود تا نيروهاي متخصص در داخل دانشگاه باقي بمانند.


وي افزود: قصد داريم در دانشگاه صنعتي اميركبير زمينه‌اي را فراهم كنيم كه دانشجويان تحصيلات تكميلي كه به عنوان استعدادهاي درخشان به شمار مي‌روند و داراي توانايي علمي و آموزشي بالايي هستند در قالب طرح سربازي، بورس و جذب به صورت هيات علمي در محيط دانشگاه باقي بمانند.

رييس دانشگاه صنعتي اميركبير بيان داشت: طي سالهاي اخير اين دانشگاه رشد مطلوبي داشه و طي آن تعداد دانشكده‌هاي اين دانشگاه از 5 دانشكده به 16 دانشكده و تعداد پژوهشگاه‌هاي آن از 4 به 28 پژوهشكده افزايش يافته است.

رهايي با اشاره به نياز دانشگاه صنعتي اميركبير به نيروي فكري و علمي گفت: براي رسيدن به اين نياز لازم است بهترين نيروها در دانشگاه جذب شوند.


رييس دانشگاه صنعتي اميركبير با بيان اينكه مهمترين عامل موفقيت دانشجويان انگيزه، توان و استعداد است، بيان داشت: دانشكده‌ها و انجمن‌هاي علمي دانشگاه لازم است بستر فعاليت دانشجويان را فراهم كنند.

رهايي اضافه كرد:‌ در حال حاضر آنچه موجب موفقيت دانشجويان اين دانشگاه در برنامه‌هاي علمي از جمله المپياد علمي دانشجويي شده است كه مهمتر از هر نوع انگيزه مادي، توان و پشتكار دانشجويان بوده است.


وي تصريح كرد: حضور دانشجويان در المپيادهاي علمي بسيار مهم است و لازم است كه دانشجويان براي حضور در اين مسابقات شركت كنند تا بتوانند از مزاياي اين نوع فعاليت‌ها بهره ببرند.

رييس دانشگاه صنعتي اميركبير با بيان اينكه برخي از دانشكده‌هاي اين دانشگاه براي حضور در المپياد علمي دانشجويي با برنامه‌ريزي و نظم هماهنگي‌هاي لازم را انجام داده‌اند، گفت: ديگر دانشكده‌هاي اين دانشگاه نيز بايد در ايجاد بسترهاي لازم براي ورود دانشجويان به مسابقات و المپيادهاي علمي تلاش كنند.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند ، هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.