چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۱ / ۰۵:۴۹
کد مطلب: 12952
۰

جدیدترین اسمهای مخدرهای صنعتی

مدیرکل مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه تمامی مواد مخدر صنعتی موجود در بازار از مشتقات شیشه است گفت: اسمهایی مانند شوره سر شیطان، سوخت موشک و نمک هاوایی برای جذب جوان و به دام انداختن این قشر است.
علی علی‌اکبری در گفتگو با مهر در خصوص اسامی جوان پسند مواد مخدر صنعتی اظهار داشت: قرائن و شواهد موجود حاکی از یک حرکت برنامه ریزی شده از جانب بیگانگان و کشورهای معاند با نظام در تغییر الگوی تولید و مصرف مواد در سطح کشور است.

وی ادامه داد: این برنامه شوم عمدتا بر تولید و عرضه مواد صنتعی و روانگردان با هدف تباهی نسل مولد جامعه و تهی ساختن کشور از توان فکری- عملیاتی اقشار جوان و نوجوان و به نوعی در تقابل قرار دادن مردم با نظام از طریق ایجاد نارضایتی در جامعه و انحراف توجه نیروهای امنیتی – انتظامی از دیگر مسائل اساسی کشور متمرکز است.

به گفته مدیرکل مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر در این بین نکته مهمی که وجود دارد آن است که ترکیب بسیاری از مواد مذکور که با نام های جدید عرضه می شود یکی است و در حقیقت سوداگران مرگ با بکاربردن اصطلاحات و عناوین جوان پسند و نو، سعی در آلودگی بیشتر اجتماع و افزایش شمار مشتریان و طبعا سوداندوزی بیشتر دارند.

علی اکبری افزود: متامفتامین کریستاله که ما با نام شیشه می شناسیم با نام های دیگری چون یخ، شابو، آیس، مت و ... نیز عرضه می شود در حالیکه ترکیب اصلی همه این مواد همان متامفتامین است و این نام ها و اصطلاحات مشابه عموما برگرفته از متامفتامین عرضه شده در فرهنگ محلی دیگر کشورهاست.

وی تاکید کرد: به عنوان نمونه شابو واژه ای است که در ژاپن مورد استفاده قرار می گیرد، همچنانکه مالزیایی ها به این ماده باتوکیلات می گویند و اسپانیاییها آن را ویدریو می نامند. از دیگر نام های مورد استفاده می توان به کرانک، گچ، شوره سر شیطان، دوپ، گرد مصنوعی، نمک هاوایی، کراک، هیلی بیلی، راشت جاوا، هرویین گردن قرمز، اسمارفدوپ و سوخت موشک اشاره کرد.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
زندگی درس حساب است، خوبیها را جمع، بدیها را کم ، خوشی ها را ضرب و شادیها را تقسیم کنیم