شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۱ / ۱۷:۱۰
کد مطلب: 13326
۰

زرده تخم‌مرغ به اندازه سيگار مضر است!

نتايج يك آزمايش جديد نشان داده است كه وقتي صحبت از بيماري تصلب شرائين و سفتي عروق به ميان كشيده مي‌شود، زرده تخم‌مرغ مي‌تواند به اندازه سيگار مضر و خطرناك باشد.


دكتر ديويد اسپنس از متخصصان برجسته نورولوژي در امريكا كه سرپرستي اين مطالعه جديد را عهده دار بوده خاطرنشان ساخت خوردن زرده تخم‌مرغ به همان روش سيگار كشيدن باعث سفت شدن عروق يا به اصطلاح عارضه تصلب شرائين مي‌شود.


به گزارش ساينس ديلي، دكتر اسپنس استاد نورولوژي در دانشكده پزشكي و دندانپزشكي اسكوليش وسترن و نيز رئيس مركز مطالعات تصلب شرائين و پيشگيري از سكته در انستيتو «روبارتز» با مطالعه روي بيش از 1200 بيمار دريافت كه مصرف زياد و مداوم زرده تخم‌مرغ باعث افزايش تشكيل پلاك‌هاي كاروتيد در عروق مي‌شود و خطر سكته مغزي و قلبي را تشديد مي‌كند.


دكتر اسپنس تاكيد كرد: افرادي كه در معرض خطر بيماري‌هاي قلبي و عروقي هستند بايد از مصرف مداوم زرده تخم‌مرغ جدا پرهيز كنند.


جزئيات اين آزمايشات در مجله تصلب شرائين منتشر شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
اعتماد به نفس ضرورتاً تضمین کننده موفقیت نیست ولی عدم اعتماد به نفس مطمئناً باعث شکست می‌شود./ آلبرت بندورا