شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱ شهريور ۱۳۹۱ / ۰۶:۲۸
کد مطلب: 13446
۰

عمر متوسط زندگی مشترک به ۶ ماه رسیده است

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با اشاره به آمار بالای طلاق در کشورمان گفت: در سال‌های اخیر عمر متوسط زندگی مشترک برخی از زوجین به کمتر از ۶ ماه رسیده است و این موضوع یک هشدار جدی برای مسئولان است که باید علل آن به درستی بررسی و کارشناسی شود.

به گزارش خانه ملت، محمدعلی اسفنانی اظهار داشت: آمارها حاکی از آن است که کشور ما در وضعیت بد و نامطلوبی از لحاظ رشد میزان طلاق  قرار دارد و باید شوکی جدی به مسئولان وارد شود تا یک اقدام عملی در این رابطه انجام دهند چرا که با برگزاری همایش، جلسه و سخنرانی مشکلات خانواده‌ها و رشد نرخ طلاق حل نمی‌شود.

نماینده مردم فریدن، فریدونشهر و چادگان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:آمار کنونی طلاق زلزله‌ای واقعی در زندگی زوجین است زیرا روزانه صدها خانواده از لحاظ معنوی نابود می‌شود و متاسفانه مسئولان هیچ اقدام عملی در این رابطه انجام نمی‌دهند.

وی با اشاره به اینکه دیدگاه برخی از دختران و پسران نسبت به ازدواج و زندگی مشترک منطقی، واقعی، علمی و حقوقی نیست، افزود: متاسفانه برخی از زوجین با دید تکلیف نسبت به یکدیگر نگاه می‌کنند و همین موضوع موجب ایجاد تقابل و مشکلات فراوان بین آنان می‌شود؛ اما اگر در کنار حقی که هر یک از زوجین برای خود قائل هستند یک تکلیف هم برای خود در نظر بگیرند؛ اختلافات شدیدی بین آنها بروز نمی‌کند.

این نماینده مجلس نهم تاکید کرد: بنابراین بخشی از افزایش میزان طلاق به علت آشنایی نداشتن زوجین با حقوق و تکالیف خود است.

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی بیکاری و درآمد ناکافی را از دیگر علل افزایش میزان طلاق دانست و گفت: علت دیگر بالا رفتن نرخ طلاق وجود برخی از ناهنجاری‌های جامعه مانند وفور و در دسترس بودن مواد مخدر و ترویج لاابالی‌گری توسط رسانه‌های خارجی است که موجب آسیب‌زدن به ساختارهای مستحکم خانواده و بی‌دوام شدن زندگی‌های مشترک می‌شود.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "