چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۱ / ۱۸:۳۱
کد مطلب: 14040
۰

وزیر علوم : میزان پذیرش دانشجو به 17 درصد رسید


وزیر علوم،‌ تحقیقات و فناوری گفت: زمانی که ما دولت را تحویل گرفتیم، میزان پذیرش دانشجو در دانشگاههای دولتی 14درصد بود اما این میزان هم اکنون به 17درصد رسیده است.
به گزارش مهر، کامران دانشجو ظهر امروز در پنجاه و یکمین گردهمایی معاونان دانشجویی فرهنگی دانشگاه ها با اشاره به تسهیلات 300 میلیارد تومانی که در اختیار دانشگاه ها قرار گرفت، گفت: درباره جزئیات این تسهیلات از ادامه توضیحات دراین باره جلوگیری می کنم چون عادت ندارم زیاد تبلیغاتی صحبت کنم. این مبلغ هم اکنون دراختیار دانشگاه ها قرار گرفته و وقتی آن را آماده می کردیم همه حتی مسئولان تعجب می کردند.

بیمه تکمیلی را تیتر کنید

وزیر علوم در ادامه برخی توضیحات درخصوص انواع تسهیلات دانشجویی گفت: بیمه تکمیلی برای اولین بار در اختیار دانشگاه ها قرار گرفت و آنان که تیتر ما را تند می زنند تسهیلات بیمه تکمیلی را هم تیتر کنند که برای نخستین بار بیمه تکمیل و حوادث تحت عنوان بیمه دانش در اختیار دانشجویان قرار می گیرد، به هر حال یکی از وظایف شما خبرنگاران اطلاع رسانی درست به مردم است.

به  گفته وزیر علوم برخی تسهیلات ویژه نیز در اختیار دانشجویان مناطق زلزله زده قرار گرفت.

خوابگاه ها آماده پذیرایی از دانشجویان هستند

دانشجو در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه اکثر خوابگاه های دانشگاه ها بازسازی و آماده پذیرایی از دانشجویان هستند، تاکید کرد: اما به آن معنا نیست که آنچه در دفترچه آزمون درباره خوابگاه ها بیان شده مد نظر قرار نگیرد.

وی درباره خوابگاه های خصوصی اظهار داشت: خوابگاه تنها در اختیار آن دسته از بخش های خصوصی قرار می گیرد که به تایید صندوق رفاه رسیده باشد علاوه براین لازم است ابزار نظارتی روی خوابگاه ها توسط دانشگاهها بیشتر شود.

انتقاد وزیر علوم از برخی رسانه ها

وی دربخش دیگری ازسخنان خود با اشاره به رتبه ایران درتولید علم گفت: تنها مورد از سند چشم انداز که به آن دست یافته ایم، رتبه 16 ایران درتولید علم است که خط بطلانی بر تیتر برخی رسانه های خودمان نیز به شمار می آید، ولی این سوال را باید از رسانه ها پرسید: ماراتنی ها، ما چگونه عقب افتادیم درحالی که 14 سال زودتر از آنچه در سند  چشم انداز به آن اشاره شده به هدفمان در تولیدعلم رسیدیم.

وی ادامه داد: برخی رسانه ها فرار مغزها را بزرگنمایی می کنند در حالی که فرار مغزها توهین به دانشجویان داخل است و آیا به این معنا است که دانشجویان داخل بی مغز هستند؟ ما حتی آمار دقیقی از بازگشت دانشجویان به داخل کشور داریم.

دانشجو درادامه بابیان اینکه رئیس سازمان سنجش آمار دقیقی از میزان پذیرش دختران وپسران دردانشگاه ها داد، اظهار داشت: 350 هزار دانشجوی دختر و 260 هزار دانشجوی پسر درسال جاری در دانشگاه ها قبول شده اند بعد بعضی رسانه ها در این زمینه تیتری می زنند که به متن خبر هیچ ارتباطی ندارد؛ به عنوان مثال نرم افزار سازمان سنجش پیش بینی کرده بود که فلان دانشجو درفلان دانشگاه پذیرش می شود اما درجای دیگری به جز پیش بینی قبول شد که رسانه ها آن موضع را بزرگنمایی کردند. در جواب این رسانه ها باید گفت سازمان سنجش پیش بینی کرده بود غیب که نگفته بود.

میزان پذیرش دانشجو به 17 درصد رسید

وی ادامه داد: زمانی که ما دولت را تحویل گرفتیم، میزان پذیرش دانشجو در دنشگاه های دولتی 14 درصد بود اما این میزان هم اکنون به 17 درصد رسیده است که اگر کمی ریاضی بلد باشید متوجه می شوید میزان پذیرش دانشجویان 3 درصد رشد داشته است.

تاکید وزیر علوم بر دیدار رو در روی مسئولین با دانشجویان

وی اظهار داشت: نمی خواهد هر چه که دانشجو گفت تایید کنید ولی حداقل نظرش را بشنوید و در خوابگاه ها حضور داشه باشید.

مروجان سکولار جای دیگر بروند

وزیر علوم خطاب به برخی استادان سکولار در دانشگاه ها گفت: ما که نمی گوییم سکولار نباش، باش اما در کلاس درس ترویج سکولار نکن و اگر نمی توانی یک جای دیگر برو تدریس کن.


نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
برای اینکه دوستت داشته باشم و به تو احترام بگذارم، مجبور نیستم با تو هم عقیده باشم.