شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۷ آبان ۱۳۹۱ / ۱۰:۲۶
کد مطلب: 14953
۰

این خوراکی های لذیذ افسرده تان می کند

پژوهشگران معتقدند مصرف غذاهایی مثل همبرگر ، پنیر، بستنی و کره که مقدار زیادی چربی اشباع شده در خود دارند به پایین آمدن خلق و خو و شروع افسردگی منجر می شود.
افکارنیوز:شاید ما تنها زمانی به فکر چرب تر کردن غذایمان بیافتیم که درد و سرگیجه سراغمان بیاید اما محققان می گویند تاثیر چربی غذا خیلی زودتر خود را نشان می دهد و قبل از آن که جسممان را ناتوان کند به ما روانی ضعیف می دهد.محققان می گویند؛ افسردگی یکی دیگر از نتایج پر چرب بودن غذاست گرچه چنین غذاهایی به دلیل طعم لذیذشان لذتی موقتی به شما می دهند.

بررسی ها نشان می دهد، این غذاها اعتیاد آور بوده و اگر در مدت طولانی مصرف شوند، افت شدید خلق و خو و افسردگی را به همراه می آورند.

پژوهشگران معتقدند؛ مصرف غذاهایی مثل همبرگر، پنیر ، کره که مقدار زیادی چربی اشباع شده دارند باعث بروز التهاب در سراسر بدن می شوند و حتی مغز مصرف کننده شان را هم ملتهب می کند از نظر آن ها این التهاب تغییراتی در مغز ایجاد می کند که پیامد آن پایین آمدن خلق و خو شروع افسردگی است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ز باغ رعيت، گر مَلك خورد سيبي / برآرند غلامان، درخت از بيخ