شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۹ آبان ۱۳۹۱ / ۱۷:۵۶
کد مطلب: 15112
۰

مردان بی دفاع در برابر سرطان کبد

مردان تا سه برابر بیش از زنان به سرطان کبد دچار می شوند. پژوهشگران دانشگاه بلولوگنای ایتالیا پس از بررسی ۳۱۳ بیمار مبتلا به سرطان کبد در میان ۴۱۷ بیمار مبتلا به سرطان های دیگر دریافتند مردان نه تنها بیش از زنان به سرطان کبد مبتلا می شوند بلکه مرگ و میر ناشی از آن نیز در میان مردان بیشتر است.

در یافته های پژوهشگران آژانس بین المللی تحقیقات سرطان فرانسه نیز مشخص شده که عفونت دلیل یک ششم از موارد ابتلا به سرطان و باعث ۸۰ درصد سرطان های کبد و معده یا روده در مردان است.

یافته های محققان فرانسوی، حاصل بررسی ۲۷ نوع سرطان شایع در ۱۸۴ کشور جهان و حاکی از فعالیت عفونی با عاملیت ویروس پاپیلومای انسانی، باکتری هلیکوباکترپیلوری، هپاتیتB و هپاتیتC است که به سرطان رحم، معده و کبد بویژه در کشورهای حین توسعه ای نظیر ممالک شرق آسیا می انجامد. کبد یکی از اعضای حیاتی بدن است که گاهی به سبب سیروز یا ابتلا به هپاتیت مزمن از نوع B یا C سرطانی می شود. گاهی نیز دلیل سرطانی شدن آن متاستاز به سبب سرطانی دیگر و سرایت آن به کبد است که در حدود یک سوم موارد ابتلا به سرطان، سرطان کبدی نیز در نهایت عارض شده است.

از نشانه هایی که احتمال ابتلا به سرطان کبد را قوت می دهد تب، زردی، خستگی، درد در ناحیه شکم، احساس خستگی، پسرفت به سوی لاغری ظاهرا بی دلیل، حالت تهوع و مانند آن است. با آزمایش غلظت آلفافتو پروتئین خون و اسکن و تصویربرداری پزشکی یا بیوپسی و نمونه برداری می توان به تشخیص قطعی تری رسید. درمان تومور سرطانی کبد معمولا بسته به تشخیص و توصیه متخصصان جراح از رادیوفرکانس یا حذف غده با حرارت تا الکلیزاسیون یا تزریق مستقیم الکل به تومور، شیمی درمان و همچنین پیوند کبد متفاوت است.   منبع:jamejamonline.ir

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت