جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۱ / ۱۷:۰۴
کد مطلب: 15641
۰

آمار قبولی‌های دانشگاه خواجه‌نصیر در دکتری


رئیس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی اعلام کرد: براساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور 12 درصد قبولی کنکور دکتری درسال 91 از دانشجویان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی بوده است.

دکتر مجید قاسمی در گفتگو با مهر گفت: براساس آماری که رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از قبولی‌های کنکورسراسری مقطع دکتری در سال 91 اعلام کرده است 12 درصد قبولی ها مربوط به دانشگاه خواجه نصیر بود.

وی ادامه داد: یعنی 12 درصد پذیرفته شدگان، مدرک کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی دریافت کرده بودند، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی توانست در مقطع دکتری در سال 91 رتبه ششم را به خود اختصاص داده و در سال 90 هم رتبه هفتم را کسب کند.

رئیس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی یادآورشد: در مقطع کارشناسی ارشد به دلیل محدودیت فیزیکی و عدم توسعه گروه‌های آموزشی و دانشکده‌ها، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی نتوانست رتبه بالایی را کسب کند و رتبه هفتم را کسب کرد.

وی افزود: وقتی آمار قبولی های کارشناسی ارشد در سال 90 و 91 را بررسی می کنیم مشخص می شود که در سال 90 آمار قبولی در فنی مهندسی 25 درصد و در سال 91 ، 32 درصد بوده است که نشان از افزایش درصد قبولی‌ها دارد اما چون تعداد دانشکده ها و گروه های آموزشی توسعه نیافته رتبه ما در این مقطع تغییری نکرده و رتبه هفتم را کسب کرده ایم.


رئیس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی به جایگاه دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر بین دانشگاه‌های دیگر و رتبه های دانشجویی این دانشگاه اشاره کرد و افزود: در مقطع کارشناسی چون سیاست وزارت علوم ثابت نگه داشتن تعداد دانشجویان کارشناسی در دانشگاه‌های برتر و مادر است در سطح دانشگاه‌های دوم و سوم کشور هستیم که اگر این مساله در کارشناسی ارشد هم رخ دهد جز 4 و 5 دانشگاه اول کشور خواهیم بود.


وی ادامه داد: رتبه دانشگاه خواجه نصیر در رشته برق و مکانیک در کشور ششم و در برخی گروه‌ها جزء سه دانشگاه اول است به عنوان مثال در رشته مدیریت اول هستیم که اگر تعداد دانشجویان ما در برق و مکانیک هم افزایش می یافت، این رتبه ها تغییر می کرد.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
هم اکنون که در حال نفس کشیدن هستید، کس دیگری دارد نفس های آخرش را می کشد. پس دست از گله و شکایت بردارید و بیاموزید چگونه با داشته هایتان زندگی کنید.