سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۱ / ۱۰:۵۹
کد مطلب: 16013
۰
۱

پایین آمدن سن بلوغ دختران

ایرانیان قد‌بلند‌تر شده‌اند/ سن بلوغ دختران پایین آمده
پدر علم ژنتیک ایران این موضوع که می‌گویند این روزها قد کودکان ایرانی کوتاه‌تر شده را قبول ندارد و معتقد است طی مرور زمان نسل ایرانی‌ها بلندقدتر شده است.
پروفسور داریوش فرهود در گفت‌وگو با فارس راز زیستن بسیاری از انسان‌ها را در تغییر فیزیکی عنوان کرد و گفت: در آمریکا گروه‌هایی به نام بوش‌من و پیگ‌من داریم که قد بلند‌ترینشان 150 سانتی‌متر است و دست‌های کوچکی دارند چون این دسته انسان‌ها در مناطقی زندگی می‌کردند که باید ساختاری این چنینی داشته باشند.

وی ادامه می‌دهد: در آفریقا هم نژادی وجود دارد که قدهای بسیار کوتاهی دارند چرا که در محیط زندگی این افراد غذایی برای خوردن یافت نمی‌شود و زندگی خود را با ریشه درخت و چند تا سوسک می‌گذرانند و یک فرد رشید و تنومند در این نوع زندگی دوام نمی‌‌آورد. حتی تیرگی پوست بدن هم در مقاومت بدن موثر است.

به گفته فرهود در ژنتیک جمعیت همه چیز دلیل دارد و اگر دقت کنیم بزرگترین دونده‌های دنیا آفریقایی مربوط به کشور سومالی و اتیوپی هستند.

این فوق تخصص ژنتیک خاطرنشان کرد: آفریقایی‌ها در منطقه صحرایی زندگی می‌کنند که هیچ کوه و درختی نیست تا برای دفاع روی بلندی بروند یا باید آن قدر تند بدوند که بتوانند طعمه و غذای خود مثل خرگوش را بگیرند یا باید سریع از دست شیر و پلنگ فرار کنند که به مرور در طول زمان، پاهای بلندی پیدا کردند.

وی در پاسخ به اینکه گفته می‌شود ایرانیان رو به کوتاه قدمی می‌روند گفت: به علت تغییر نوع تغذیه که نسلهای جدید مواد غذایی بهتری و گسترده‌تری پیدا کرده‌اند یا استفاده از مکمل‌ها ایرانی‌ها به مرور قد بلندتر‌ می‌شوند چرا که در قدیم غذای چندانی مصرف نمی‌کردند.

پدر علم ژنتیک ایران ادامه داد: از طرفی سن شروع عادت ماهیانه که شاخص مطلوبی برای رشد است در ایران پایین آمده و با بررسی‌های که در سه نسل کردیم از صد سال پیش به این طرف این سن از 14 سالگی به 12 سالگی رسیده و نشان می‌دهد که تغذیه و عادات غذایی دختران ما بهبود یافته است.

وی در پاسخ به اینکه آیا بلوغ زودرس رشد را متوقف نمی‌کند گفت: بلوغ زودرس ربطی به رشد ندارد و روند رشد بر اساس ژنتیک و تغذیه افراد ادامه می‌یابد.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ثنا
Iran, Islamic Republic of
دخترم هفت نیم سالش اساس میکنم سینه درمیاد جکار کنم
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
از آدمهای حسود؛ متنفر نباشید، دلیل حسادت آنها این است که فکر می کنند شما از آنها بهتر هستید... پائولو کوئلیو