پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۱ / ۰۹:۳۰
کد مطلب: 16076
۰

پذیرش 90درصد متقاضیان دانشگاه آزاد/ اولویت با داوطلبان بومی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه 90 درصد داوطلبان شرکت کننده در دوره بدون آزمون کارشناسی پیوسته این دانشگاه امکان پذیرش دارند، گفت: پذیرش بدون آزمون داوطلبان مساوی با ورود دانشجویان ضعیف به دانشگاه نیست.
به گزارش مهر، فرهاد دانشجو در طي نشستی ، پاسخگوی سوالاتی در خصوص پذیرش بدون آزمون داوطلبان در مقطع کارشناسی پیوسته این دانشگاه شد.

وی در خصوص میزان جذب متقاضیان شرکت کننده در دوره های بدون آزمون کارشناسی پیوسته این دانشگاه با بیان اینکه 90 درصد متقاضیان دارای صلاحیتهای علمی لازم امکان پذیرش دارند، ادامه داد: پذیرش داوطلب در تمام واحدهای دانشگاه آزاد استان تهران و برخی شهرهای بزرگ کشور همواره با آزمون صورت می گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به پرسش مهر در خصوص احتمال جذب داوطلبان ضعیف در دانشگاه آزاد از طریق پذیرش بدون آزمون، با یادآوری اینکه پذیرش بدون آزمون مختص دانشگاه آزاد نیست و شامل دانشگاههای پیام نور و غیردولتی هم شده است، افزود: تمام دانشگاههای دولتی نوبت دوم، پیام نور، غیردولتیها هم پذیرش بدون آزمون داوطلب را در دستور کار دارند، بنابراین جذب دانشجوی بدون کنکور مساوی با پذیرش دانشجوی دارای توانایی پایین علمی نیست.



رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص نحوه پذیرش بدون کنکور داوطلبان در مقطع کارشناسی پیوسته، با اعلام اینکه هر داوطلبی خود حق انتخاب دارد، ادامه داد: داوطلبان در محل سکونت خود اولویت بالایی برای پذیرش دارند و در شرایط مساوی، قطعاً داوطلبان بومی شانس ورود به دانشگاه را دارند.

وی در خصوص اولویت پذیرش دختران در سهمیه بومی تاکید کرد که در این زمینه شرایط برای دختر و پسر یکسان است.

دانشجو همچنین درباره حذف کنکور در مقاطع بالاتر دانشگاه آزاد، اظهار داشت: تا سه یا چهار سال آینده این چشم انداز قابل ترسیم نیست زیرا متقاضیان ورود به دانشگاه برای ارشد و دکتری همچنین پزشکی زیاد است و ظرفیت دانشگاههای ما آنقدر کم است که این امکان وجود ندارد، به عنوان مثال در رشته های پزشکی از هر 30 داوطلب یک نفر یا حتی داوطلبان با معدل 19 به سختی امکان تحصیل به علت رقابت بالا را پیدا می کنند.


نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
برای کشتی های ساکن، موج های دریا تصمیم می گیرند!