چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ / ۲۲:۱۰
کد مطلب: 17634
۰
معاون آموزشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی مطرح کرد؛

افزایش کودکان دارای اوتیسم/ پوشش ۱۴۰۰ دانش‌آموز اوتیسمی

معاون آموزشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه تعداد کودکان دارای اوتیسم رو به افزایش است، گفت: در حال حاضر حدود ۱۴۰۰ دانش‌آموز اوتیسمی تحت پوشش سازمان آموزش و پرورش استثنایی هستند.

به گزارش ایلنا، نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری تشخیص، آموزش و توانبخشی کودکان و دانش‌آموزان استثنایی امروز با حضور معاون آموزشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور برگزار شد. در این جلسه اسماعیل برقی، معاون آموزشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به خدمات سازمان برای آموزش کودکان و دانش‌آموزان طیف اوتیسم، گفت: از سال 84 شناسایی و آموزش دانش‌آموزان طیف اوتیسم در تعدادی از استان‌های کشور شروع شد و در حال حاضر حدود 1400 دانش‌آموز تحت پوشش سازمان آموزش و پرورش استثنایی هستند.

وی افزود: برای بهبود خدمات و رفع مشکلات و کاستی‌ها در ارزیابی و تعیین جایگاه آموزشی این دانش‌آموزان و در نهایت ارائه خدمات بهتر، همکاری و همفکری بخش‌های مختلف سازمان ضروری است و می‌توان گفت با راه‌اندازی مجدد شورای سیاست‌گذاری که از ابتدای طرح شناسایی و آموزش کودکان طیف اوتیسم تشکیل شد شاهد ارائه خدمات مناسب‌تر به این گروه از کودکان خواهیم بود.

برقی با بیان اینکه تعداد کودکان دارای اوتیسم رو به افزایش است، عنوان کرد: شورای سیاست‌گذاری دانش‌آموزان اوتیسم در همین راستا و جهت برطرف کردن مشکلات و تصمیم‌گیری در مورد مسایل مختلف آموزشی و توانبخشی این دانش‌آموزان تشکیل شده است.

وی افزود: برای این شورا 10 عضو در نظر گرفته شده است و هر سه هفته یک بار در سازمان آموزش و پرورش استثنایی تشکیل جلسه خواهد داد. به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، در بررسی مسائل و مشکلات در حوزه تشخیص و جای‌دهی، بررسی راهکارهای نگهداشت نیروی انسانی در مدارس اوتیسم، بررسی راهکارهای استفاده بهینه از نیروهای توانبخشی و بررسی ساخت و تجهیز کلاس‌ها و مدارس این دانش‌آموزان با توجه به شرایط خاص آنها از محورهای اصلی شورای سیاست‌گذاری کودکان و دانش‌آموزان طیف اوتیسم عنوان شده است.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد کودکان و دانش‌آموزان طیف اوتیسم می‌توانند به سایت http://seo.medu.ir مراجعه کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
برای موفقیت لازم نیست نابغه باشی فقط کافیه یه قدم جلوتر باشی/ انیشتن