جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۳:۳۹
کد مطلب: 17792
۰

فروش بدون نسخه ریتالین در داروخانه‌ها ممنوع!

مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در دسترس بودن داروهای درمان اعتیاد موضوع اختلاف نظری است که بین کارشناسان نظام سلامت و برخی کلینیک‌داران درمان اعتیاد وجود دارد اما فروش ریتالین در داروخانه‌ها باید ممنوع شود.

به گزارش فارس، محمدباقر صابری زفرقندی در مورد در دسترس بودن داروهای درمان اعتیاد مانند ریتالین در سطح جامعه افزود: اعتقاد داریم که یکی از ابزارهای پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر پیشگیری محیطی است و نباید این داروها به راحتی در اختیار مردم قرار گیرد و باید دسترسی به موادمخدر سخت شود.

وی ادامه داد: اساس اصلی پیشگیری محیطی، مقابله با شبکه‌های توزیع مواد مخدر است و اینکه این مواد به راحتی در دسترس مردم نباشند. صابری زفرقندی گفت: این مواد مخدر می‌تواند در قالب مواد مخدر غیرقانونی و خیابانی در دسترس مردم قرار گیرد و از سوی دیگر این مواد به صورت دارویی در میان مردم توزیع شود.

مدیر کل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: همان گونه که می‌گوییم ماده مخدر تریاک نباید به راحتی در دسترس مردم باشد یا اعتقاد داریم قرص شیشه نباید در جامعه به راحتی در اختیار مردم قرار گیرد در مورد قرص ریتالین، متادون و شربت تریاک نیز نباید به راحتی در دسترس مردم باشد.

وی افزود: داروهای درمان موادمخدر به راحتی باید در دسترس افراد نیازمند و با تشخیص پزشک معالج باشد. این موضوع اختلاف نظری است که بین کارشناسان نظام سلامت و برخی کلینیک‌داران درمان اعتیاد وجود دارد.
صابری زفرقندی تصریح کرد: این کلینیک‌داران به دلیل منافع خود می‌گویند این داروهای درمانی باید به راحتی در اختیار همه جامعه قرار گیرد با این امید که معتادان به راحتی بتوانند آن را دریافت کنند.
مدیر کل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: اما ما معتقد هستیم جامعه سالم از این طریق به این داروها دسترسی پیدا می‌کنند و سپس به جمعیت اعتیاد اضافه می‌شود.
اگر این داروها کنترل شوند و تحت نظارت به افرادی که نیازمند هستند برسد افراد سالم آسیبی نخواهند دید.
وی گفت: بنابراین باید دسترسی به مواد را سخت کنیم و فقط با تجویز پزشک داروهای درمان اعتیاد توزیع شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...