شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۹۲ / ۲۲:۰۸
کد مطلب: 18292
۱

انجام نخستین عمل جراحی مغز در حالت هوشیاری در کشور

مدیر بیمارستان خاتم‌الانبیا از انجام نخستین عمل جراحی مغز در حالت هوشیاری در کشور خبر داد و گفت:‌ این عمل که در خاورمیانه تاکنون انجام نشده برای درمان جانبازان مغز و اعصاب انجام می‌شود که در نوع خود بی‌نظیر است.

به گزارش فارس، پیرحسین کولیوند گفت: عمل جراحی مغز در حالت هوشیاری فقط در کشورهای آمریکا، آلمان، انگلیس و فرانسه انجام می‌شد که خوشبختانه عصر امروز در ایران و در بیمارستان خاتم‌الانبیا نیز با موفقیت انجام شد.
وی ادامه داد:‌ در این عمل که با آخرین روش‌های روز دنیا انجام گرفت حدود 4 ساعت عمل به طول انجامید و در طول عمل جراحی بیمار هوشیار و بیدار بوده است و ضایعه مغزی که بیمار را رنج می‌داده خارج شده است و حالت عمومی این بیمار در حال حاضر مساعد است.
کولیوند گفت: هدف این نوع عمل تعیین دقیق مراکز حیاتی مغز مانند مرکز تشنج، حرکت اندام‌ها، مرکز حسی اندام‌ها بوده و مزیت عمده این عمل جراحی این است که حداقل ضایعات مغزی را برجای می‌گذارد.
وی با اشاره به اینکه کمترین ضایعه برای فرد بیمار با این عمل جراحی حاصل می‌شود، ادامه داد: این عمل برای درمان تومارهای مغزی، ضایعات و صرع مقاوم به درمان انجام می‌شود و تاکنون این دو عمل جراحی که عصر امروز انجام شده بر روی جانبازان جنگ تحمیلی که دچار ضایعات مغزی شده‌اند، انجام گرفته است.
مدیر بیمارستان خاتم‌الانبیا تا پایان هفته این عمل جراحی بر روی 6 جانباز اعصاب و روان انجام می‌شود. وی گفت:‌ برای انجام نخستین عمل جراحی مغز در حالت هوشیاری دستگاه لازم را برای انجام عمل از ساعت گذشته وارد کردیم و نوار مخصوصی که در داخل مغز قرار می‌گیرد نیز خریداری شده است. همزمان در این عمل جراحی تیمی از متخصصان مغز و اعصاب، جراح مغز و اعصاب و متخصصان بیهوشی حضور دارند.

کولیوند گفت: هزینه این عمل جراحی در کشورهای اروپایی و آمریکایی بین 70 تا 150 میلیون تومان انجام می‌گرفت که امروز در کشور ما هزینه آن از سوی بیمه پرداخت می‌شود. در این عمل جراحی داروی بیهوشی به بیمار تزریق نمی‌شود و فقط این عمل با تزریق داروی ضد درد انجام می‌گیرد.
اولین عمل جراحی مغز در حالت هوشیاری توسط تیم تحقیقاتی با سرپرستی پروفسور علی گرجی مدیر مرکز تحقیقات علوم و اعصاب شفای خاتم‌الانبیا که رئیس مرکز تشنج و صرع دانشگاه آلمان نیز می‌باشد، انجام گرفته است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی