جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۲۷ تير ۱۳۹۲ / ۱۰:۵۴
کد مطلب: 18555
۰

رژيم غذايي روزه دار ان مبتلا به نارسايي کليوي

متخصصان اورولوژيست از جمله دکتر گتميري متخصص کليه به مبتلايان به نارسايي مزمن کليه توصيه مي کنند که ميزان مصرف کالري خود را بين سحر و افطار کاهش دهند، چون در غير اين صورت نه تنها روزه داري موجب کاهش علايم بيماري نمي شود، بلکه ممکن است خطرات مضاعفي را براي بدن در پي داشته باشد و حتي پرخوري موجب ايجاد عارضه در دستگاه گوارش و قلب و عروق شود.

وي تأکيد مي کند: لازم است مبتلايان به نارسايي مزمن کليه مصرف نمک را طي ماه مبارک رمضان تا حد امکان کاهش دهند، چرا که اين امر بر کاهش فشار خون نيز تأثير مثبتي دارد. لازم است مبتلايان به نارسايي کليه بين افطار و سحر مايعات کافي مصرف کنند، البته نبايد هنگام افطار به يک باره مايعات مصرف کنند، چرا که در اين صورت عملکرد دستگاه گوارش دچار اختلال مي شود و بدن نمي تواند به گونه اي مطلوب مواد غذايي را دريافت کند.

اين متخصص کليه مي افزايد: لازم است روزانه حدود سه ليتر مايعات بنوشيم، چرا که حدود 1.5 تا ۲ ليتر مايعات بدن از طريق ادرار دفع مي شود. البته بخشي از مايعات بدن از طريق مصرف ميوه و سبزيجات تأمين مي شود.افرادي که وزن آن ها بيش از ۷۰ کيلوگرم است نيز به مايعات بيشتري نياز دارند.

گتميري به فعاليت بدني روزه داران مبتلا به نارسايي مزمن کليه اشاره و اظهار مي کند: در صورت امکان نيز اين بيماران در محل خنکي استراحت کنند. به ويژه اگر نارسايي کليه آن ها به مرحله سه رسيده باشد. با اين کار دفع مايعات نامحسوس بدن از راه هايي مانند تنفس و تعريق کاهش مي يابد.
وي مي افزايد: روزه داران مبتلا به نارسايي مزمن کليه در صورت نياز به خروج از منزل، اين کار را پيش از ساعت ۱۰ صبح يا پس از ساعت ۱۷ انجام دهند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
اندكي غرور به آدم كمك مي كند كه فاصله اش را حفظ كند. آلبر كامو