پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۹۲ / ۲۰:۰۱
کد مطلب: 18609
۰

افزایش مهدهای کودک شبانه‌روزی در کشور

رییس سازمان بهزیستی کشور با اعلام اینکه هم اکنون کمتر از 10 مهدکودک شبانه روزی در کشور وجود دارد، اعلام کرد: قصد داریم با توجه به تقاضای خانواده‌ها، مهدهای کودک شبانه‌روزی را در کشور افزایش دهیم و تا پایان سال تعداد این مهدها را به 20 مهد می‌رسانیم.
همایون هاشمی در حاشیه مراسم افتتاح مرکز اشتغال زنان بهبود یافته، ادامه داد: اثبات شغل شیفتی برای پذیرش فرزندان خانواده هایی که می خواهند کودکان خود را در مهدهای کودک شبانه روزی ثبت نام کنند، الزامی دانست و گفت: حداکثر هشت ساعت فرزندان این خانواده ها می توانند در این مراکز نگهداری شوند، چرا که حضور کودکان در کنار خانواده ها رویکرد اصلی سازمان بهزیستی است.
وی با اشاره به اینکه از 2 سال پیش مراکزی به صورت پایلوت برای ایجاد مهدهای کودک شبانه روزی در کشور ایجاد شد، بیان کرد: قصد داریم در استان هایی که مشاغل شیفتی اعم از بیمارستان ها و شرکت های هواپیمایی وجود دارد و نیز استان هایی که صنعتی هستند و در آن پدران و مادران ساعات طولانی مدتی در طول روز و شب را سرکار هستند، افزایش دهیم.
رییس سازمان بهزیستی بااشاره به افزایش 20 تا 30 درصدی شهریه مهدهای کودک افزود: از سال گذشته کمیته های استانی با حضور نمایندگان اثرگذار دستگاه ها از سراسر کشور برای تعیین شهریه مهدهای کودک ایجاد شد تا قیمت گذاری استانی بر اساس مولفه های خاص و متفاوت هر استان مشخص شود.
به گفته وی، هم اکنون قیمت گذاری استانی در مورد شهریه مهدهای کودک در سراسر کشور انجام شده و مبالغ مشخص شده به ستاد مرکزی سازمان بهزیستی رسیده است که تا نیمه اول مرداد این شهریه ها اعلام خواهد شد.

هاشمی در مورد تخلف برخی از مهدهای کودک خاطر نشان کرد: بنابر ارائه خدمات مهد، شهریه این مهدها با هم متفاوت است با این حال خانواده ها می توانند با شماره های موجود در تابلوهای یکسان سازی شده مهدهای کودک تماس گرفته و یا به مراکز سازمان بهزیستی مراجعه و گزارش تخلفات این مهدها را ارائه کنند. ( مهر)
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
یک رابطه خوب زمانی است که کسی پذیرای گذشته، پشتیبان امروز و مشوق فردایتان باشد.