چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - 17 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۳:۰۳
کد مطلب: 18764
۰

گوشت هايي كه قلب را بيمار مي كنند

دكتر محمد تقي انوشه، متخصص تغذيه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: اين نوع گوشت براي كساني كه دچار بيماري هاي قلبي- عروقي، فشار خون، بيماري كليوي، نقرس و ... هستند محدوديت مصرف دارد.

وي خاطر نشان كرد: گوشت قرمز منبع آهن خوبي براي كودكان، خانم هاي باردار و شير ده كه بيماري خاصي ندارند است.

انوشه تصريح كرد: افراد مي توانند به جاي گوشت گاو از ماهي كه سرشار از امگا 3 است استفاده كنند.
ماهي به دليل دارا بودن اسيدهاي چرب مي تواند جايگزين خوبي براي گوشت قرمز باشد و افراد را در برابر بيماري هاي قلبي- عروقي بيمه كند.

وي اظهار داشت: گوشت هاي سفيد، پرندگان و شكار هم از ارزش غذايي بالايي برخوردار هستند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
برای موفقیت لازم نیست نابغه باشی فقط کافیه یه قدم جلوتر باشی/ انیشتن