شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ / ۲۳:۳۰
کد مطلب: 18881
۰

درمان مشکلات روحی و جسمی با رنگ های طبیعی

تحقیقات پژوهشگران نشان می دهد پوشیدن لباس هایی با رنگهای خاص نه تنها برای سلامت روان مفید است بلکه رنگ طبیعی می تواند موجب تقویت بدن شود.
به گزارش مهر، استفاده از رنگ های مختلف برای تحریک احساسات مثبت یا رنگ درمانی به عنوان شاخه ای از پزشکی مکمل شناخته شده است. دکتر کیت ولز از دانشکده نساجی دانشگاه دربی انگلیس می گوید پوشاک رنگ شده با رنگ های طبیعی سنتی می تواند وضعیت جسمانی را بهبود بخشد چرا که مقادیر ریزی از آن توسط پوست جذب بدن می شود.
در این تحقیقات به بسیاری از عصاره های گیاهی که زمانی برای رنگ کردن لباس ها استفاده می شده است از جمله نیل ( رنگ آبی) زردچوبه (رنگ زرد) و حنا (قرمز) اشاره دارد که در طب سنتی نیز کاربرد داشته اند. ولز این احتمال را بررسی کرده است که پوشیدن لباس هایی که از رنگ های طبیعی در آنها استفاده شده و نزدیک پوست قرار می گیرد می تواند به طور مستقیم عصاره های مفید برای سلامت را به بدن برساند.
این پژوهشگر می گوید این حوزه ای است که پیش از این به خوبی مورد مطالعه قرار نگرفته و موجب شگفتی است که رنگی مانند نیلی در بسیاری از کشورها و فرهنگ های مختلف وجود دارد. این رنگ از گیاهان بسیاری به دست می آید از طریق فرایندی که از اسطوره ها، خرافات و آیین های مذهبی به ارث رسیده به دست آمده و در طول قرن ها تکامل یافته است.
این محقق معتقد است اکنون که مردم به تولید دستی و پایدار پوشاک روی خوش نشان داده و علاقمند شده اند، علاقه مجددی نیز باید در زمینه رنگ های طبیعی ایجاد شود. برخی از گیاهانی که رنگ نیلی از آنها به دست می آید اکنون دوباره در انگلیس و فرانسه کشت می شوند تا علاوه بر پوشاک در مواد آرایشی بهداشتی نیز از آنها استفاده شود. نتایج این تحقیقات درنشریه International Colour Association منتشر و در دوازدهمین کنگره بین المللی رنگ در نیوکاسل ارائه شده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
شايد شخصي آنقدر ميل به درك شدن دارد، ميل به دوست داشته شدن ندارد