چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۰:۳۵
کد مطلب: 18890
۰

هشدارهایی در رابطه با جگر گوسفند

به گزارش میگنا، تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: برخی از مواد غذایی همچون جگر سفید و جگر سیاه از پروتئین قابل توجهی برخوردار هستند و این دسته از مواد غذایی معایبی نیز دارند که در گروه گوشت های قرمز قرار می گیرند و سر شار از چربی های ترانس و اشباع نشده است.

وی افزود: جگر سفید در مقایسه با جگر سیاه از چربی کمتری برخوردار است و به این ترتیب جگر سفید از پروتئین های مرغوبتری برخوردار است به همین دلیل در صنایع غذایی و تولید فرآورده های گوشتی بسیار استفاده می شود.
وی اظهار داشت: در صورت استفاده از جگر سفید بایستی به طور کامل پخته شود و بعد مورد استفاد قرار گیرد چرا که در صورت عدم صحیح پخت خود دچار بیماری می شود.

وی تصریح کرد: هنگام استفاده از جگر سفید بایستی تعادل رعایت شود زیرا فرد در صورت مصرف زیاد به اضافه وزن دچار می شود.
وی خاطر نشان کرد: از مشکلات مهمی که در جگر سفید وجود دارد کلسترول بالا است که باعث افزایش چربی خون می شود و بهتر است در مصرف این دسته از مواد غذایی تعادل بر قرار شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
چه سكوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هركس به اندازه عملش صحبت می‌كرد