جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۳:۴۰
کد مطلب: 19053
۰

پیش‌بینی خطر خودکشی با آزمایش خون جدید

پژوهش جدید دانشمندان آمریکایی نشان داده که نشانگرهای زیستی در خون می‌تواند برای شناسایی افراد در معرض خطر بالای خودکشی مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه ایندیانا آزمایش خونی را معرفی کرده‌اند که می‌تواند هشدار اولیه‌ای برای تلاش خودکشی ارائه کند. به گفته دانشمندان، نتایج آنها می‌تواند شاهد مثالی برای آزمایش خودکشی باشد.
این در حالیست که کارشناسان انگلیسی با دیده تردید به آن نگاه کرده‌اند. محققان آنزیمی موسوم به SAT1 را با تمایل به خودکشی در گروهی از بیماران با اختلال دوقطبی مرتبط شناسایی کردند.
اختلال دوقطبی نوعی اختلال خلقی و یک بیماری روانی است که افراد مبتلا در آن دچار تغییرات شدید خلق می‌شوند. سه شاخص دیگر از ارتباط ضعیف‌تری برخوردار بودند.
شاخص‌های افزایش یافته خون در زیرگروهی از 9 بیمار برجسته‌تر بود که یک تغییر چشمگیر ناگهانی به افکار قدرتمند خودکشی را نشان داده بودند. الگوی مشابهی در نمونه‌های خون 9 قربانی خودکشی دیده شد که در نهایت نمونه‌های خون از دو گروه دیگر بیمار مبتلا به اختلال دوقطبی و جنون از نوع اسکیزوفرنی مورد آزمایش قرار گرفتند.
ارتباط سطح بالای این نشانگرهای زیستی و میزان بستری شدن در بیمارستان در اثر اقدام به خودکشی در افراد مبتلا به اختلال دوقطبی قویتر بود. البته به اذعان محققان، این پژوهش با محدودیتهایی روبرو بوده چون تنها بر روی مردان آزمایش شده است.

آنها قصد دارند تحقیقات بیشتری با تمرکز بر خودکشی‌های عامدانه‌تر و برنامه‌ریزی شده انجام دهند.
دانشمندان همچنین به ارتباط میان آنزیم SAT1 و پلی‌آمین که ماده شیمیایی مرتبط با خودکشی سلولی بوده، اشاره کردند. این درحالیست که دانشمندان دانشگاه کینگزکالج لندن اظهار کرده‌اند که باید با این پژوهش محتاطانه‌تر برخورد کرد و نتایج آن باید توسط مطالعات دیگر تکرار شود.
این پژوهش در مجله Molecular Psychiatry منتشر شده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن