جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ / ۲۳:۲۷
کد مطلب: 19532
۰

مشاهده فعالیت مغزی پس از مرگ

زنده بودن مغز پس از یک کمای بسیار عمیق
نتایج تحقیقات جدید که روی مغز گربه ها انجام شده نشان می دهد که بخشهایی از مغز این حیوان پس از مرگ و نمایش خط ممتد در دستگاه خوانش فعالیت مغز هنوز فعال است.
به گزارش مهر، این تحقیقات پس از آن صورت گرفت که پزشکان رومانیایی متوجه فعالیت عجیب دستگاه موج نگار مغزی (EEG) در بیماری که تحت درمان داروی ضد تشنج به کما فرورفته بود شدند.

محققان در دانشگاه مونترال 26 گربه را به بیهوشی عمیق برده و فعالیت مغز آنها را پس از آن که دستگاه خط ممتد را نمایش داد، در مناطق قشر بالایی مغز و هیپوکامپ بررسی کردند. نمایش خط ممتد توسط دستگاه موج نگار مغزی به معنای خاموش بودن قشای مغز است.
نتایج این تحقیقات تکرار مجدد مشاهده ای بود که به صورت اتفاقی روی بیمار انسان صورت گرفته بود. نتایج این تحقیقات می تواند بحثهای پزشکی را درباره اعلام مرگ انسان دوباره زنده کند. برخی کشورها در این رابطه قوانین خاص خود را دارند، برای مثال در آمریکا خواندن دو خط ممتد در فاصله زمانی 24 ساعته ضروری است از سوی دیگر آزمایشهای دیگری هم از عملکرد مغزی گرفته می شود.

محققان اظهار داشتند که نتایج تحقیقات آنها نشان می دهد که مغز می تواند پس از یک کمای بسیار عمیق زنده بماند به این معنا که این حالت می تواند برخی از عملکردهای مغز را زنده نگاه دارد. دانشمندان به طور پیوسته فعالیتهای مغز را در آستانه مرگ بررسی کرده اند.
شواهد افزایش شدید فعالیتها پس از حمله قلبی نشان دهنده یک توضیح عصبی برای داستان بیمارانی است که از تجربه های نزدیک مرگ نجات یافته و احساس ترک بدن و خاطراتی شبیه خواب و رویا را تجربه کرده اند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!