جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۲ / ۱۴:۰۰
کد مطلب: 20025
۰

فردگرایی زوجین را از هم دور می‌کند

دکتر فروزنده جعفرپور در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: برخی افراد در دوران جوانی بدون توجه به ارزش‌های خانواده و ملاحظات لازم برای یک ازدواج موفق و فقط برای ارضای نیازهای خود با جنس مخالف روابط دوستی برقرار می‌کنند و معمولا پسران برای وقت‌گذرانی طرح دوستی می‌ریزند.

این جامعه‌شناس درباره علت دوستی زوجین با یکدیگر پس از طلاق نیز گفت: با افزایش فردگرایی در جامعه، سطح مسئولیت‌پذیری افراد کاهش می‌یابد و نسبت به خانواده احساس مسئولیت کمتری می‌کنند، بنابراین روابط دوستی را به روابط قانونمند و هدفمند در خانواده ترجیح می‌دهند.

وی با بیان اینکه تغییرات ارزشی که در جامعه ما رخ داده، موجب شده که فردگرایی تقویت شود، اظهارکرد: در این شرایط بیشترین دغدغه افراد مسایل فردی‌شان است، بنابراین با گذشت دوران طلایی ازدواج - که چند ماه تا یک سال به طول می‌انجامد- شرایط بسیار تغییر می‌کند و فردگرایی هر یک از زوجین موجب می‌شود که آنان از یکدیگر دور شوند.
این مدری دانشگاه درباره راه‌های تغییر این وضعیت، اظهار کرد: لازم است مجموعه‌ای از تغییرات به وجود آید، بطوریکه هم خانواده‌ها به تربیت فرزندان توجه بیشتری کنند، هم کتاب‌های درسی تعلق و تعهد را از طریق هویت‌پذیری به کودکان آموزش دهند و هم اولیای مدرسه در زمینه تقویت این موارد عمل کنند.

جعفرپور در پایان اظهار کرد: اگر تمام زیرساخت‌ها اصلاح شود و الگوهای موجود در جامعه بدرستی عمل کنند، در آینده کمتر شاهد روابط خارج از محدوده ازدواج خواهیم بود، البته دستیابی به این اهداف ایده‌آل گرایانه است که در حال حاضر امیدی به دستیابی به آن‌ها نیست.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی