پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۹۲ / ۱۱:۴۷
کد مطلب: 20119
۰

کودکان به بزرگسالان جذاب بیشتر اعتماد دارند!

کودکان به بزرگسالان جذاب بیشتر اعتماد دارند!
ایسنا:  به گفته ایگور باسکاندزیف از دانشگاه کلارک و دانشگاه هاروارد، زمانی که کودکان در مورد جهان یاد می‌گیرند، به شدت به اطلاعاتی که توسط دیگر افراد به آن‌ها ارائه می‌شود، متکی‌اند.
مطالعات پیشین نشان‌ داده‌اند کودکان می‌توانند تحت تاثیر طیفی از مولفه‌ها از جمله این که آیا فرد بزرگسال در گذشته اطلاعات درستی ارائه داده‌ یا این که آیا چنین فردی برای وی آشنا است یا خیر، قرار گیرند. هدف از تحقیق حاضر بررسی این نکته بود که آیا کودکان به یک غریبه جذاب بیشتر اعتماد می‌کنند یا یک غربیه غیرجذاب؟

در پژوهش انجام‌شده گروهی از 32 کودک بین سنین چهار تا پنج سال در معرض 12 عکس متعلق به زنان سفیدپوست بین سنین 18 و 29 سال قرار گرفتند. تصاویر پیش‌تر توسط گروهی از 40 نفر دانشجوی فارغ التحصیل‌نشده و از میان 46 عکس گزینش شده بود. در این میان، فقط تصاویری که از دیدگاه کودکان پایین‌ترین میزان و بالاترین میزان جذابیت را داشتند، انتخاب شدند. به هر کودک تصاویری از شش شیء جدید نشان داده و از وی خواسته شد که اشیا را نامگذاری کند.
برای آگاهی از این که آیا حدس کودک درست بوده یا خیر، به پیشنهاد محقق حاضر، وی باید از یکی از دو فرد موجود در تصاویر ارائه‌شده در این خصوص می‌پرسید. در این نقطه به کودک دو عکس جذاب و غیرجذاب نشان داده شد و از وی خواسته شد حدس بزند که کدام فرد پاسخ را می‌داند. پس از انتخاب عکس، آنچه که هر شخص در مورد ماهیت شیء گفته بود، به کودک نشان داده و از وی خواسته شد حدس بزند که کدام‌ یک درست می‌گوید.
نتایج نشان داد بیشتر کودکان به ویژه دختران، ابتدا چهره جذاب را انتخاب کردند و هر دوی دختران و پسران بیشتر به پاسخ چهره جذاب‌تر اعتماد کردند. هنوز دلایل آشکاری دال بر این که چرا افراد جذاب‌ در خصوص برچسب‌های شیء آگاه‌تر به نظر می‌رسیدند، وجود ندارد.
تحقیقات بیشتری در خصوص این موضوع باید صورت گیرد که آیا کودکان حتی زمانی که مدارکی دال بر این موضوع در دست دارند که چهره جذاب‌تر غیرقابل‌اعتماد است و این که اطلاع‌دهنده غیرجذاب فردی قابل اعتماد است، به اعتمادکردن به چهره جذاب‌تر ادامه می‌دهند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
زندگی درس حساب است، خوبیها را جمع، بدیها را کم ، خوشی ها را ضرب و شادیها را تقسیم کنیم