جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۲ / ۱۵:۱۳
کد مطلب: 20456
۰

چرا نباید سریع "سیر" را بپزید

باشگاه خبرنگاران: تحقیقات جدید دانشمندان در خصوص بهره گیری از خواص مختلف ضد سرطانی و‌ آنتی اکسیدان‌های موجود در مواد غذایی نشان می‌دهد که افراد باید در حین طبخ غذا دقت و توجه بیشتری به استفاده درست از مواد غذایی و نحوه استفاده از آن‌ها داشته باشند.
گفتنی است؛ براساس تحقیقات جدید، خرد کردن و یا قاچ قاچ کردن سیر خام و پس از آن ۱۰ الی ۱۵ دقیقه انتظار قبل از در معرض حرارت و یا سرخ کردن آن سبب فعال شدن ترکیبات غیرفعال در سیر و آزاد شدن ماده خاص فیتوکمیکال و آلیسین می‌شود.

پژوهشگران همچنین پخت و پز گوجه فرنگی را که حاوی لیکوپن است را سبب جذب بیشتر انواع فیتوکمیکال‌ها در بدن می‌دانند. نحوه پخت انواع غذا‌ها می‌تواند خواص آن‌ها را تغییر داده و سبب مفید یا مضر شدن آن‌ها گردد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
ميزان هوش، با توانايى تغيير كردن، اندازه گيرى ميشود. آلبرت انشتين