سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۲ / ۱۶:۵۵
کد مطلب: 20682
۰

آمار طلاق در میان ازدواج های دانشجویی اعلام شد

رئیس اداره طرح های ملی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: براساس آماری که در دو مرحله به سازمان ثبت احوال ارایه شد، طلاق در میان ازدواج های دانشجویی بسیار کمتر از آن چیزی است که در میانگین جامعه وجود دارد.

حجت الاسلام حسین افتخاریان در گفتگو با مهر درخصوص درصد طلاق‌های ازدواج‌های دانشجویی، گفت: سئوال ما از افرادی که آمارهای عجیبی درمورد طلاق‌های ازدواج دانشجویی ارایه می دهند این است که تعریف آنها از ازدواج دانشجویی چیست ؟ منبع و منشاء آمار آنها کجاست ؟
وی ادامه داد: کاری که ما دراین رابطه انجام دادیم این است که بانک اطلاعات زوج های دانشجویی را که سال 86 تا کنون به صورت مکانیزه وجود دارد در اختیار سازمان ثبت احوال قرار داریم آنها به عنوان مجموعه ای که آمار طلاق را ثبت می کنند با همان سیستم مکانیزه براساس کد ملی جستجو کردند آنچه به ما اعلام کردند حدود 2 درصد طلاق ویژه ازدواج های دانشجویی ثبت شده بود.

رئیس اداره طرح های ملی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: برنامه های دیگری نیز دراین رابطه اجرا شد مبنی براینکه خودمان با زوج های دانشجو به صورت تصادفی (رندوم ) تماس گرفته و جویای وضعیت زندگی و پایداری زندگی خانوادگی آنها شدیم که نتیجه ای که بدست آمد همان 2 درصد را تایید کرد.

وی ادامه داد: آنچه قطعی است این مساله بوده که آمار طلاق ازدواج های دانشجویی، با آنچه که شایع و در جامعه پخش می شود متفاوت است. اگر مجموعه ای به آماری رسیده که در واقع به لحاظ بنیان های علمی قابل اطمینان است استقبال می کنیم که آن را برای استفاده دراختیار ما قرار دهد.

حجت الاسلام افتخاریان افزود: ما در دو مرحله آمار زوج های خود را به سازمان ثبت احوال ارایه دایم از سال 86 تا 90 و دوباره از سال 86 تا 91 که در مرحله اول آمار حدود 180 هزار زوج دانشجو و در مرحله دوم آمار حدود 220 الی 230 هزار دانشجو در اختیار ثبت احوال قرار گرفت.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
چرا همیشه بدنبال این هستیم که بدانیم چرا گل خار دارد؟ بیایید گاهی بدنبال آن باشیم که بدانیم چرا خار گل دارد؟