شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۳ دی ۱۳۹۲ / ۰۹:۵۴
کد مطلب: 21079
۰

خشونت علیه زنان در اجتماع ریشه در خشونت‌های خانگی دارد

خشونت علیه زنان در اجتماع ریشه در خشونت‌های خانگی دارد
معصومه رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: تمام تلاش‌هایی که زنان برای رسیدن به مناصب بالای حکومتی می‌کنند و بر اساس اصل شایسته سالاری نیز حق آنان است، به دلیل تبعیض‌هایی که ریشه در تربیت خانوادگی دارد، بی‌ثمر می‌ماند. در واقع تبعیض علیه زنان در کلان ریشه در خشونت خانگی دارد.

تبعیض‌ها زنان را از اهدافشان باز می‌دارد
وی تاکید کرد: زنان علاقه‌مند به ریاست جمهوری و وزارت هستند؛ ولی به علت همین تبعیض‌ها نتوانسته‌اند به این هدف خود دست یابند. در این جهت از رییس دولت تدبیر و امید هم انتظار می‌رفت که چند وزیر زن انتخاب کند.
دبیرکل جامعه اسلامی زنان با بیان اینکه هر گونه تبعیض، مصداق خشونت است، گفت: در دوران کودکی بین دختران و پسران تبعیض وجود دارد و دختران مورد خشونت خانگی قرار می‌گیرند.
وی افزود: متاسفانه در خانه‌های افراد مومن و تحصیلکرده نیز بین دختران و پسران تبعیض وجود دارد و بسیاری از پسران به خود اجازه می‌دهند که به خواهران خود دستوربدهند. البته کشور ما از نظر خشونت خانگی علیه زنان از کشورهایی مانند افغانستان و پاکستان وضعیت بهتری دارد.
نگاه ناپاک به زنان در اجتماع، ریشه در خشونت خانگی دارد دبیرکل جامعه اسلامی زنان با بیان اینکه نگاه ناپاک به زنان در اجتماع، ریشه در خشونت خانگی دارد، تصریح کرد: این نوع نگاه به زنان ریشه در برخورد مردان با همسر و یا خواهر و آموزش‌های خانوادگی دارد. این فعال حوزه زنان تاکید کرد: ایجاد محدودیت برای دختران به منظور تحصیل در دانشگاه‌ها، تبعیض در محیط کار، مواردی از خشونت علیه زنان در اجتماع هستند که از خانه به این محیط‌ها تسری یافته‌اند.
وی با اشاره به تاثیر خشونت خانگی بر حضور زنان و دختران در دانشگاه‌ها، گفت: زمانی که مردان در خانه علیه همسر و خواهر خود خشونت اعم از خشونت کلامی،روانی،جسمی و در مواردی جنسی مرتکب می شوند. در اجتماع تلاش می‌کنند فرصت‌های تحصیلی زنان را محدود کنند و با اقدامات خود مانع تحصیل دختران در برخی رشته‌های مورد علاقه خود شوند.
رضایی در پایان درباره تسری خشونت خانگی به محیط‌های شغلی اظهارکرد: این امر موجب می‌شود زنان در موقعیت شغلی مشابه با مردان، دستمزد کمتری دریافت کنند یا حتی با موانع ترفیع شغلی مواجه شوند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
خدايا،ميشه چند لحظه وقتتو بگيرم! اين دفعه چيزي ازت نمي خوام! فقط مي خوام  خيلي ساده بگم: ممنون براي همه چيز...