پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۹ دی ۱۳۹۲ / ۱۴:۰۸
کد مطلب: 21211
۰
۱

جدیدترین تغییرات مدیریتی در دانشگاه شهیدبهشتی

جدیدترین تغییرات مدیریتی در دانشگاه شهیدبهشتی
به گزارش مهر، بر اساس حکم دکتر علی اصغر پیوندی، دکتر زرقی به عنوان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه منصوب شد و همچنین دکتر محمد رحمتی رودسری معاون سابق تحقیقات و فناوری دانشگاه به عنوان مشاور ریاست دانشگاه در امور پژوهشی منصوب شده است.
دکتر افشین زرقی متولد 1346 استاد دانشکده داروسازی است كه دکتری داروسازی خود را در سال 1369 با درجه ممتاز و دوره Ph.D خود را در رشته شیمی دارویی و طراحی دارو از دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1375 اخذ کرده و دوره‌های Post doctoral را در دانشگاه‌های Justus Liebig آلمان و Alberta کانادا سپری کرده است.
وی در سال 1385 در سن 38 سالگی به درجه استادی رسید و همچنین مؤلف 130 مقاله ISI ، سه کتاب و حدود 100 خلاصه مقاله در مجامع بین‌المللی است.
همچنین برنده دو دوره جشنواره رازی در سال‌های 1380 و 1385 و 3 دوره استاد نمونه و 7 دوره پژوهشگر برتر دانشگاه است. h-index مقالات وی 17 و مجری 2 طرح کلان ملی در زمینه ساخت دارو است. از سوابق اجرایی دکتر زرقی می توان به 4 سال مدیر گروه، 4 سال معاون پژوهشی دانشکده و 3 سال معاون دبیرخانه شورای تخصصی داروسازی وزارت بهداشت و درمان و 15 سال مشاور علمی کارخانجات داروسازی اشاره کرد و تاکنون حدود 100 طرح تحقيقاتي، 110 پایان‌نامه دکتری حرفه‌ای و 20 پایان‌نامه Ph.D تحت راهنمايي وی به اتمام رسیده است.
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دارای سه پژوهشکده، 37 مرکز تحقیقاتی، یک انستیتو تحقیقاتی و یک مرکز رشد است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

سلام چرا به وضعیت آموزشکده های فنی با مدیران پیر وفرسوده رسیدگی نمی شود؟مدیران بالای بیست سال ورفتارهای دیکتاتوری عرصه را بر دانشجویان تنگ کرده اند.اموزشکده های فنی که اخیرا به وزارت علوم پیوسته اندمدیران ان نگاه شان به دانشجویان مثل مدیریت دبستان است .لطفا اطلاع رسانی کنیدبه مسئولین وزارت علوم.متشکریم
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
صعود به اورست 13 روز به طول مي انجامد، اما سقوط از آن فقط « 8 ثانيه ». ساختن روابط مدتها به طول مي انجامد اما از بين رفتن آن فقط در چند ثانيه!