جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۲ / ۱۶:۰۰
کد مطلب: 21328
۱

دو ساعت پس از بیداری و هنگام خستگی ورزش کردن ممنوع

دو ساعت پس از بیداری و هنگام خستگی ورزش کردن ممنوع
دکتر اسماعیل ابراهیمی امروز دوشنبه در نشست خبری دومین سمینار تازه های الکتروتراپی که در دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران در جمع خبرنگاران افزود : کسانی که تمرینات ورزشی و حرکات کششی خود را در ساعات اولیه صبح و پس از برخواستن از خواب موکول می کنند به دلیل فشار بر روی دیسک ها بیشتر در معرض آسیب هستند.
به گفته وی همچنین افرادی که تمرینات درمانی و حرکات ورزشی و کششی خود را به زمانی هایی موکول می کنند که بدن خسته است بیشتر در معرض آسیب و صدمه فیزیکی قراردارند.
ابراهیمی ادامه داد: نتایج تحقیقات و بررسی یک کانادایی نشان داده است که افرادی که 2 ساعات اولیه صبح را به تمرینات ورزشی اختصاص می دهند 300 درصد صدمات دیسک در آنان بالا می رود . رییس انجمن فیزیوتراپی ایران اظهار داشت : همچنین این مطالعه و بررسی نشان داده است که افرادی که هنگام خستگی بدن، اقدام به تمرینات ورزشی و حرکات کششی می کنند حدود 80 درصد پارگی بافت و عضلات در آنان افزایش می یابد.
وی هشدار داد: برای کاهش صدمه و آسیب به دیسک ها ، بافت و عضلات بدن افراد این دو زمان را برای ورزش کردن انتخاب نکنند و ساعات بین روز را برای انجام حرکات ورزشی و تمرینات کششی در نظر گیرند .
وی با بیان اینکه بسیاری از پزشکان و یا کارشناسان غیر متخصص برای کاهش درد افراد آب درمانی را برای انان توصیه می کنند افزود : آب درمانی در بسیاری از بیمارانی که دچار کمر درد ، زانو ها ، پا درد و غیره هستند ضروری نیست. به نظر می رسد استفاده از آب درمانی به تازگی جنبه تجاری پیدا کرده است . وی یاد آور شد :ربسیاری از بیماران به خصوص زنان خانه دار ساعات ها در استخر ها مشغول راه رفتن در آب هستند اما اثرات درمانی و یا کاهش درد و بهبودی در آنان مشاهده نمی شود، زیرا حدود یک سوم وزن انسان در آب کاهش می یابد. بنابر این به راحتی می توان در آب راه رفت اما به محض خارج شدن از آب بیماران قادر نیستند حرکات عادی و روزانه خود را ادامه دهند .
رییس انجمن فیزیوتراپی ایران در خصوص استفاده از تردمیل برای تمامی افراد جامعه هشدار دارد و اظهار داشت : استفاده از دستگاه تردمیل باید تحت نظر فیزیوتراپیست ها به بیماران و سایر افراد جامعه تجویز شود ولی متاسفانه استفاده از تردمیل در میان افراد جامعه عمومیت یافته است. این امر بدون در نظر گرفتن میزان سرعت ، زمان و کفش ورزشی، عوارض و صدمات جبران ناپذیری را بر جای می گذارد. به گفته وی مقصر اصلی دو سوم ضایعات ورزشی، آن دسته ا زمربیان ورزشی باشگاهها و مدارس هستند که حرکات و تمرین های وزرشی مختلف را به طور غیر صحیح به دیگران آموزش می دهند.
ابراهیمی گفت : متاسفانه در کشور آموزش های غلط و غیر تخصصی و نابجا افزایش یافته است و به خصوص در و صدا و سیما این امر به دست افراد غیر متخصص افتاده است .
وی ادامه داد: صدا و سیما با پخش برنامه های ورزشی و همچنین حرکات ورزشی و تمرینات کششی و یا حتی پاسخ به سوالات پزشکی از سوی افراد غیر متخصص اقدام کرده است که خود آسیب و صدمات بسیاری را بر جای گذاشته است .

ابراهیمی اضافه کرد : متولی سلامت در جامعه بر عهده وزارت بهداشت و درمان و اموزش پزشکی است و در حوزه فیزیوتراپی نیز نمی توان از افراد غیر متخصص ومجرب استفاده کرد .
به گفته وی استفاده از دستگاه الکتروتراپی نیاز به دانش و تخصص خاصی دارد و در حیطه کار هر کسی نیست و در این حوزه تنها فیزیوتراپ ها هستند که می توانند وارد عمل شوند.
دومین سمینار تازه های الکتروتراپی در روزهای 19 تا 20 دی ماه در هتل المپیک برگزار می شود .
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
برای انسان نابینا شیشه و الماس فرقی ندارد اگر کسی قدرتان را ندانست فکر نکنید شیشه اید یقین بدانید که او نابیناست ...