پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۶ دی ۱۳۸۹ / ۰۸:۳۹
کد مطلب: 2139
۰
۱

شرایط جدید قبولی دانشجویان در آزمونهای علوم پایه و پیش کارورزی

دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، با اشاره به شرایط جدید برای قبولی دانشجویان در آزمون های جامع علوم پایه پزشکی و پیش کارورزی گفت: قبولی در آزمون منوط به کسب حداقل 50 درصد نمره شد.
دکتر سید امیر محسن ضیایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در تازه ترین نشست شورایعالی برنامه ریزی دانشگاه‌های علوم پزشکی مصوب شد که شرط قبولی در آزمون های جامع علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و پیش کارورزی که از شهریور سال 90 به بعد برگزار می شود، کسب حداقل 50 درصد نمره آزمون است. وی افزود: این مصوبه در جهت ارتقای سطح کیفی آموزش پزشکی است تا دانشجویان با کسب نمرات مختلف و پایین مرحله های قبل از علوم پایه و کارورزی را نگذرانند. ضیایی خاطرنشان کرد: کسب حداقل 50 درصد نمره در آزمونهای علوم پایه و پیش کارورزی لازمه قبولی است و موجب می شود که دانشجو با سطح علمی پایین به مرحله بعدی آموزش پزشکی راه پیدا نکند. به گزارش مهر، پیش از این شرایط کلی آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی در حدنصاب نمره قبولی برای امتحانات جامع علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و پیش کارورزی 70 درصد میانگین نمرات 5 درصد افرادی بود که بالاترین نمره امتحان را در سطح کشور کسب کرده بودند. سئوالات امتحان نیز بر مبنای سرفصل دروس مصوب شورایعالی برنامه ریزی علوم پزشکی طرح می شود.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

این روش در صورتی درست است که سطح علمی همه ی دانشگاهی ها یکسان باشد و سوالات کاملا منطقی باشد روش قبلی صحیح تر و منطقی است.خواهشا با سرنوشت بچه ها بازی نکنید کسی که این واحدای سخت رو پاس می کنه و این رشته رو قبول می شه حتما لیاقت داره.
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...