پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۴:۴۰
کد مطلب: 21914
۱

کشف ارتباط بین عکس العمل های کند و مرگ زودرس

کشف ارتباط بین عکس العمل های کند و مرگ زودرس
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری مدیکال نیوز تودی، زمان عکس العمل از این لحاظ برای دانشمندان حایز اهمیت است که به خوبی عملکرد سیستم عصبی مرکزی را نشان می دهد. همچنین زمان عکس العمل نشان دهنده مهارت های اولیه روانی مانند توانایی سرعت پردازش اطلاعات در فرد است.

دانشمندان دانشگاه کالج لندن و دانشگاه ادینبورگ داده های بیش از 5 هزار شرکت کننده بین سنین 20 و 59 ساله آمریکایی را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دادند. این مطالعه که 15 سال به طول انجامید، در دهه 1990 میلادی آغاز شد. در ابتدا، شرکت کنندگان در یک مرکز معاینه حضور یافتند. آنها باید زمانی که تصویری را روی صفحه رایانه می دیدند، دکمه ای را فشار می دادند.

سپس محققان زمان های واکنش آن ها را اندازه گیری کردند. 15 سال بعد، محققان میزان مرگ و میر را در این شرکت کنندگان بررسی کردند و دریافتند 378 نفر از داوطلبان حاضر در این آزمایش جان خود را از دست داده اند.

نتایج این بررسی نشان می دهد افراد دارای واکنش کندتر، در مقایسه با افراد با زمان واکنش متوسط ، 25 درصد بیشتر جانشان را از دست داده اند.
به گفته محققان این نتایج پس از در نظر گرفتن مولفه هایی نظیر سن، جنسیت، قومیت، پیش زمینه های اقتصادی و اجتماعی و سبک زندگی شرکت کنندگان به دست آمده است و هیچ ارتباطی بین زمان واکنش و مرگ ناشی از سرطان یا مشکلات تنفسی وجود ندارد.
دکتر گارت هاگر جانسون از دانشگاه کالج لندن و از محققان این تحقیق در این مورد گفت: زمان واکنش چگونگی عملکرد سیستم عصبی مرکزی و دیگر سیستم ها را در بدن نشان می دهد و افرادی که به طور مداوم واکنش های کند نسبت به محرک ها دارند، ممکن است مشکلاتی را تجربه کنند که خطر مرگ زودرس این افراد را افزایش دهد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
طوری زندگی كن كه اسمت با جسمت زیر خاك نرود