شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ / ۲۱:۳۱
کد مطلب: 22072
۱
۱

تصاویر/ علی ضیا مجری برنامه ویتامین 3 ، مقابل دوربین کچل کرد!

تصاویر/ علی ضیا مجری برنامه ویتامین 3 ، مقابل دوربین کچل کرد!
معلم کردستانی برای اینکه دانش آموزش (ماهان) که به علت بیماری موهای خود را از دست داده بود احساس شرم و خجالت نکند ، موهای خور را از ته تراشید و این حرکت او موج عظیمی در رسانه ها و محافل خبری به راه انداخت.
این معلم و ماهان امروز مهمان برنامه ویتامین 3 بودند و علی ضیا هم موهای خود را داد تا خوشحالی ماهان را به دست آورد و از کار ارزشی معلم او تشکر کند.

-
-
-

-

-
 

دانش‌آموز مریوانی، سرطان ندارد

محمدعلی محمدیان، معلم ماهان رحیمی دانش‌آموز مریوانی، که برای همدلی با شاگردش که دو ماه پیش دچار ریزش مو شده بود، موهایش را تراشید، می‌گوید آزمایش‌های پزشکی نشان می‌دهد ماهان به سرطان مبتلا نیست.
به گزارش ایرنا محمدعلی محمدیان که همراه با شاگردش در تهران به سر می‌برد گفت: «روز چهارشنبه ۱۶ بهمن به بیمارستان رازی تهران مراجعه کردیم و به گفته پزشکان ماهان به بیماری «آلوپسی آره‌آتا» مبتلا است.»

«آلوپسی آره‌آتا» (alopecia araeta) یا «طاسی منظقه‌ای» بیماری پوستی است که در نتیجه از دست دادن دادن مو‌های پوست سر یا نقاط دیگر بدن لکه های گرد، صاف، کوچک یا بزرگ بی‌مو روی پوست ایجاد می‌شود. این بیماری ممکن است پیشرفت کند به طوری که تمام موهای سر یا کل موهای بدن بریزند. این بیماری یک دهم تا دو دهم درصد از انسان‌ها را مبتلا می‌کند.

معمولا سیر این بیماری پوستی غیر قابل‌پیش‌بینی و دوره‌ای است و در هر زمان ممکن است مو مجدد شروع به رشد یا ریزش کند و سیر این بیماری در هر فردی متفاوت است. این بیماری یک اختلال خودایمنی شمرده می‌شود که در آن دستگاه ایمنی بدن به پیاز مو حمله می‌کند و باعث ریزش مو می‌شود.
محمدیان با قدردانی از تیم پزشکی ماهان افزود: «پزشکان گفتند بیماری ماهان خطرناک نیست و آنان تمام توان خود را در جهت مداوای ماهان انجام می‌دهند.»
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

فاطمه
من برنامه خوب بود
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی