جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۲:۰۴
کد مطلب: 22488
۰

از کاه، کوه نسازید!

محسن آشوری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه دیدگاه متفاوت زوجین یا افراد خانواده نسبت به موضوع واحد مورد بحث، اختلاف را بین آنان بوجود می‌اورد، اظهار داشت: اساسا اختلاف فاصله و تفاوتی بین دو تفکر می باشد و در واقع تضاد‌های فکری و عملکردی می تواند تنش را بین افراد خانواده منجر شود.

این روانشناس توقعات بی مورد از یکدیگر را یکی از عوامل بروز اختلافات درون حریم خانواده دانست و افزود: عموما توقعات در حوزه های مختلف مالی و سلیقه‌ایی و دیدگاهی مطرح می‌شود که هر چه این توقعات را در سطح پایین تری نگه داریم راحت تر می‌توان بر اختلاف غلبه داشت.

آشوری اغلب اختلافات در خانواده را بسیار جزئی و به اصطلاح عامیانه پیش پا افتاده خواند و گفت: گاهی به دلیل خود خواهی و غرور و خود پسندی که یکی از طرفین و یا هر دو دارند، قادر نیستند با هم با گفتگویی سالم مسائل جزئی را حل و فصل کنند که ادامه این رفتار به راحتی اختلافات را ناشی می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه گاهی دخالت اطرافیان را می‌توان عامل بروز اختلافات اعضای یک خانواده دانست اظهار داشت: اظهار نظر غیر منطقی و غیر مسئولانه نسبت به موضوعات مورد بحث در درون یک خانواده، موجب تشدید تنش و اختلاف میان اعضای آن می شود و مراحل این به نوعی دامن زدن به اختلافات است که باعث ادامه بحث و جدول های خانوادگی می شود.

این مشاوره خانواده ازدواج اجباری را از عوامل مهم بروز اختلافات بین زوجین نامید و اظهار کرد: ازدواج های اجباری غالبا تفاوت های سنی و اعتقادی و فکری و اجتماعی را به همراه دارد که گاهی باعث مشاجرات متعدد در دوران کانون خانواده می شود.

وی تصریح کرد: خانواده یک نهاد اجتماعی است که لازم دوام و قوام این نهاد پایبندی اصولی است که چنانچه این اصول در قالب این باشد قطعا از استحکام بیشتری برخوردار خواهد بود.
آشوری در پایان توجه به مسائل معنوی را عامل کاهش اختلافات خانوادگی دانست و خاطر نشان کرد: در ابتدای امر مبانی اعتقادی و معنوی باید یکی از پارامتر‌ های ازدواج در نظر گرفته شود تا بر اساس آن مبنای موجبات رشد و شکوفایی و نشاط در خانواده محیا شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت